15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300

Over mij

Hi there! Suzan is de naam en ze noemen mij de redacteur van Kidsfunzone. Ik ben ondertussen 28 jaar (aanraden voor rimpelcrème?) en ik ben moeder van twee duiveltjes.  Ik riep altijd “ik hoef geen kinderen” en opeens waren het er twee! Nu ben ik een trotse jongens-moeder en dat deel ik het liefst met iedereen! Hieronder lees je wat leuke feitjes over mij:

  • Geboren in de jaren 90!
  • Motto: opvoeden doe je met gevoel voor humor, heel veel humor.
  • Twee zoontjes (oktober 2016 en december 2017)
  • Alleenstaande mama ( en nee dit is niet zielig maar ontzettend bevrijdend).
  • Een beetje dwars met doorzettingsvermogen en stiekem gevoeliger dat ik me voordoe.
  • Aan mijn huis kan je zien dat ik twee jongens opvoedt. Overal liggen auto’s.
  • Ik vloek als een kerel. 

moederblogger

Webredactie Kidsfunzone

Om jullie bijna regelmatig van nieuwe content te kunnen voorzien, werk ik samen met een vaste webredactie. Dit zijn gedreven en gepassioneerde schrijvers die met veel liefde informatieve blogs schrijven met allerlei handige tips en weetjes. Hieronder stel ik graag mijn redactie aan jullie voor.

Elisa de Groot – Schrijver

Ik ben Elisa de Groot, ik ben 33 jaar en heb een draakje van 3 jaar. Ik vind het heerlijk om moeder te zijn, daarom deel ik graag mijn ervaringen met jullie. Moeder zijn heeft veel leuke kanten, maar ook zeker mindere kanten. Om te ontspannen doe ik aan yoga en ik wandel veel in de buitenlucht. Ik hou jullie graag op de hoogte van mijn ervaringen en mijn ontdekkingen op het gebied van moeder zijn.

Elisa de Groot

Patricia van Elst – Schrijver

Mijn naam is Patricia van Elst, 35 jaar en ik ben een echte jongensmoeder. Ik ben moeder van een tweeling, die ondertussen alweer bijna 2.5 jaar is. Wat een drukte, maar ontzettend gezellig. Ik ben heel actief en daarom vaak buiten te vinden met mijn jongens. Als het regent ga ik graag naar binnenspeeltuinen. Om me even te ontladen doe ik Zumba met vriendinnen, meestal twee keer in de week. Naast moeder zijn is ook schrijver een passie, daarom deel ik graag mijn ervaringen met jullie.

Patricia van Elst

Aansluiten bij het Kidsfunzone team?

Is schrijven een passie en vind je het leuk om over kinderen en het ouder zijn artikelen te schrijven? Wij zijn altijd op zoek naar gastbloggers. Bekijk onze gastbloggerspagina en laat een reactie achter!

Heb je vragen, opmerkingen of kan ik je ergens mee helpen? Neem dan gerust contact met me op! Dit kan via info@kidsfunzone.nl. Je kunt me natuurlijk ook terugvinden op Facebook en Instagram. Altijd op de hoogte blijven? Vergeet me dan niet te liken!

Delen:

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER