15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
hangend ooglid

Deze cosmetische behandelingen zijn populair na de zwangerschap

Wanneer je een bevalling achter de rug hebt, dan is je lichaam flink veranderd. Dat kan je simpelweg niet voorkomen. Het kan echter wel zo zijn dat je helemaal niet blij wordt van deze veranderingen. Daar is dan gelukkig wel van alles aan te doen. Je kan namelijk voor een cosmetische ingreep gaan. Het is leuk om eens te bekijken welke ingrepen het meest populair zijn.

Een ooglidcorrectie

Voor je uitstraling is een open blik heel belangrijk. Wallen en kringen die onder de ogen ontstaan verpesten echter je uitstraling. De ooglidcorrectie behandeling bij Betan Clinics geeft je weer de uitstraling die jij zoekt. De ingreep is heel flexibel. Dit hangt dus af van wat jij nodig hebt. Er wordt vooral overtollige huid weggenomen. De huid wordt strakker getrokken en neemt zo je klachten weg. Dit duurt zo’n anderhalf uur en na een paar weken ben je weer fit en sterk.

De borstvergroting

Als er een onderdeel van je lichaam verandert na de zwangerschap, dan zijn het wel je borsten. De omvang en stevigheid neemt sterk af. Daarom is een borstvergroting vaak de manier waarop je dit kan aanpakken. Met de juiste implantaten lijkt het zelfs geeneens een borstvergroting. De ingreep kan op verschillende manieren. Deze duurt een uur, onder narcose. Daarna moet je het zes weken rustig aan doen en een speciale bh dragen.

De buikwandcorrectie

Je buikwand krijgt ook een flinke tik tijdens de zwangerschap. Die wordt flink opgerekt en daar houd je een hangende buik aan over. Door de buikwandcorrectie krijg je de stevigheid van vroeger weer terug. Je kan die ook combineren met de liposuctie. Er zijn kleine en grote buikwandcorrecties. Een ingreep duurt 2 uur onder narcose. Je moet vier weken rust nemen en ook zes weken niet te gaan sporten. Slaap ook niet op je buik in deze periode.

Aan de slag met rimpels

Rimpels zijn niet te voorkomen als je ouder wordt. Dit komt door de spierbewegingen in het gezicht die je maakt, denk aan lachen, Dit soort bewegingen zijn natuurlijk. Daarom is het beter om de rimpels te bestrijden. Dat kan bijvoorbeeld met een filler of een spierontspanner. Het is dan wel belangrijk om goed met de arts te overleggen. Het kan per persoon wel wat verschillen welke behandeling het best zal werken. Het is dus ook zaak om de opties goed af te wegen voor je deze keuze maakt.

Delen:
Categorie:Gezondheid
VORIG BERICHT
Laat je kind lekker spelen!
VOLGEND BERICHT
De leukste gepersonaliseerde kraamcadeau’s

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER