15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
een giraffe in een dierenpark in Nederland

De 3 leukste dierentuinen van Nederland

De zomervakantie komt weer langzamerhand in zicht. Helaas heeft niet iedereen de luxe om zijn koffer te pakken en er wekenlang op uit te trekken. Jammer? Nee hoor! Er zijn genoeg leuke activiteiten in ons eigen land om de zomervakantie door te brengen. Eén van de meest voorkomende dagjes uit in Nederland is het bezoek aan een dierenpark. Niet zo gek overigens; een dagje dierentuin is leuk voor jong en oud en je waant je in diverse landen van de wereld, zoals een safari in Tanzania of tropische tocht in Brazilië! Daarom zetten we de leukste dierenparken in Nederland voor je op een rij. Hoeveel uit dit lijstje heb jij er al bezocht?

Tip: een dierenpark bezoeken met de hele familie (of voor het kinderfeestje van je kids!) kan erg prijzig worden. Check daarom altijd of er op het gewenste moment leuke kortingsacties voor dierenparken zijn!

1. Diergaarde Blijdorp – Rotterdam

Diergaarde Blijdorp is – niet voor niets – al meerdere keren verkozen tot beste dierenpark van Nederland. Er worden dagelijks veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zeker als jij of je kids dol zijn op de onderwaterwereld kun je hier je hart ophalen. Het ruime en prachtige oceanium zorgt gegarandeerd voor heel wat uurtjes vermaak. Daarbij zijn er voor kinderen meer dan voldoende speel-, klim- en klauter mogelijkheden. Zij zullen zich dus hoe dan ook vermaken in Diergaarde Blijdorp!

2. Apenheul – Apeldoorn

De Apenheul is niet zo zeer het grootste of mooiste park van Nederland, maar het idee is gewoon ontzettend leuk. Wie wordt er niet vrolijk van een lange wandeling tussen de aapjes door? Het is een unieke ervaring voor je kind(eren), zij zullen dit niet gauw vergeten! In de Apenheul zijn meer dan voldoende speeltuinen en restaurants om lekker neer te ploffen. Gegarandeerd een leuke en bijzondere dag beleven met het hele gezin? Dan zit je hier absoluut goed.

apen in de dierentuin

Bron: Apelheul

3. Safaripark Beekse Bergen – Tilburg

Een dag bij Safaripark Beekse Bergen is een unieke ervaring. Kies het thema dat bij je past (een wandelsafari? Een bootsafari? Een autosafari?) en waan je in de wildernis. Het lijkt bijna alsof je je waant in de wildernis. Zeker voor je kids is dit een ervaring die zij niet gauw zullen vergeten. Wat ons betreft is dit een must-visit!

safaripark in Tilburg

Bron: Dag uitje

Bovenstaande dierenparken zijn stuk voor stuk een bezoekje waard. Heb je nu nog geen plannen in de zomervakantie en ben je toch wel erg enthousiast geworden over wilde dieren? Dan kun je natuurlijk nog altijd overwegen om tóch die prachtige reis naar Afrika te boeken met de hele familie.

Delen:
VORIG BERICHT
De beste verlichting voor in de babykamer?
VOLGEND BERICHT
De kindermode trends van 2017

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER