15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
cadeau tips

5 leuke verjaardagscadeau ideeën voor de jarige job of jet

Heeft je kind een uitnodiging voor een kinderfeestje gehad of is je neefje of nichtje jarig, maar heb je geen idee wat je deze keer kunt geven als verjaardagscadeau? Met deze vijf originele cadeau-ideeën zal je ieder kind blij maken. 

Cadeau-idee 1: Je favoriete boek als kind

Iedereen had als kind wel een favoriet boek of boekenserie. Denk aan Jip en Janneke, Ot en Sien, Snelle Jelle en de Olijke Tweeling. Je denkt misschien dat kinderen alleen van snelle en hippe boeken houden, maar deze ‘ouderwetse’ boeken vinden ze ook nog steeds hartstikke leuk. In elke leeftijdscategorie zijn er wel boeken te vinden. Doe er een leuk kaartje bij en een potlood met opdruk en het is een hartstikke mooi en persoonlijk cadeau. Tip: als je het in de winkel niet kunt vinden, kijk dan eens op Marktplaats!

Cadeau-idee 2: Een dagje weg

Als de jarige het beste vriend(innet)je van je kind is kun je wat meer uitpakken. Het is dan leuk om samen met jouw kind en de jarige job of jet een dagje weg te gaan. Een pretpark of kindermuseum is leuk, maar het kan ook kleiner. Een middagje naar de kinderboerderij of het zwembad is ook al hartstikke leuk als je dat niet zo vaak doet.

Cadeau-idee 3: Aandenken aan een mooie herinnering

Mooie herinneringen zijn leuk om te maken, maar nog leuker is om iets tastbaars over te houden aan dat leuke dagje weg of die geweldige vakantie. Als je leuke foto’s hebt gemaakt is het zonde om deze op je telefoon te laten. Je kunt bijvoorbeeld een klein fotoboek laten printen, een legpuzzel bedrukken met een foto of een bedrukte sleutelhanger laten maken. Zo wordt het een herinnering die niet snel vergeten zal worden. 

Cadeau-idee 4: Favoriete speelgoed van vroeger

Echt niet al het speelgoed hoeft batterijen te hebben tegenwoordig. Je had vroeger vast favoriet speelgoed wat nog steeds te krijgen is. Oké, van een Furby wordt misschien niemand nog blij, maar het spelletje vier-op-een-rij, een spiraal-tekenset waar je allemaal mooie figuren mee kunt creëren en Play-Doh om lekker mee te kleien zijn nog steeds hartstikke leuk. Zo geef je jouw cadeau ook meteen een persoonlijke touch.

Cadeau-idee 5: Technisch speelgoed

Educatief speelgoed heeft allerlei voordelen in de ontwikkeling van een kinderen is ook nog eens hartstikke leuk om mee te spelen. Technisch speelgoed is hier een onderdeel van, denk bijvoorbeeld aan K’nex en LEGO, wat kinderen ook nog eens helpt met het ruimtelijk inzicht. Als de kinderen wat jonger zijn kun je ook leuke houten blokken of Duplo geven. 

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
Lengte en gewicht van baby’s en kinderen tot 12 jaar! (tabel)
VOLGEND BERICHT
Mijn kinderen gezond laten eten; zo doe ik dat!

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER