15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
bedrukte blikken

De 5 leukste toepassingen van bedrukte blikken

Een blik kun je op meerdere manieren personaliseren. Zo wordt het een leuke giveaway of mooi aandenken. Er zijn dus meerdere leuke toepassingen van bedrukte blikken. In dit artikel geven we je een overzicht van de leukste toepassingen op het gebied van bedrukte blikken!

1. Koekblikken

Waarschijnlijk is het een van de eerste mogelijkheden die je te binnen schiet als je denkt aan bedrukte blikken; koekblikken. Die zijn er in allerlei vormen, maar bijvoorbeeld ook specifiek voor stroopwafels. Je kunt dit soort koekblikken voorzien van je eigen logo, naam of ze geheel in je eigen huisstijl laten bedrukken.

2. Theeblikken

Een hele gave mogelijkheid zijn de theeblikken. Vaak staan deze standaard op tafel op kantoor of in de huiskamer. Ook deze blikken zijn te personaliseren door ze te voorzien van logo, naam of eigen huisstijl. Erg leuk voor op kantoor. Het is zelfs mogelijk om deze blikken te bestellen mét theezakjes.

3. Verfblikken

Een specifieker soort blik; de verfblikken. Die zijn op zichzelf natuurlijk erg handig, maar ook te voorzien van prachtige bedrukking. Dat maakt ze zeer geschikt als giveaway. Wanneer je deze verfblikken bestelt, kun je ze ook laten vullen zodat je een kant en klaar cadeau in huis haalt. Maar natuurlijk kun je ze ook gebruiken voor je eigen bedrijf wanneer je actief bent in de schildersbranche.

4. Blikken op maat

Vind je alle vorige opties niet leuk genoeg? Niet getreurd, dan kun je altijd nog kiezen voor  bedrukte blikken op maat. Zo is het mogelijk om een koekblik te laten bedrukken, maar dit keer all-over. Zo krijg je een prachtig effect en blijft er geen stukje meer onbedrukt. Maar op deze manier zijn er meer opties; bijvoorbeeld het all-over bedrukte busblik of het all-over bedrukte vrachtwagenblik. De naam zegt het al, je krijgt dan een volledig bedrukt blik in de vorm van een bus of vrachtwagen.

5. Thema- en feestdagen

Er zijn jaarlijks meerdere thema- en feestdagen. Voor elk van deze dagen kun je een bedrukt blik met passende vulling vinden. Naast alle thema- en feestdagen is het ook mogelijk een blik met vulling af te stemmen op een beurs, evenement of branche. Zo worden er blikken ontwikkeld met Autodrop voor de Automotive industrie of een blik met stroopwafels voor alle internationale klantrelaties van een bedrijf. Maar een vulling kan ook  aansluiten bij de huisstijl van een organisatie. Denk bijvoorbeeld aan M&M’s of Jelly Beans in de huisstijlkleuren van het bedrijf, evenement of campagne.

Mogelijkheden genoeg  dus voor het toepassen van bedrukte blikken!

Delen:
Categorie:Knutselen
VORIG BERICHT
De leukste 4 springkussens voor een kinderfeestje
VOLGEND BERICHT
Bakken met kinderen; maak één van 3 heerlijke recepten

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER