15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
kindje die spirng op een springkussen

De leukste 4 springkussens voor een kinderfeestje

Het is ieder jaar als ouder weer een flinke klus. Het organiseren van een leuk en origineel kinderfeestje. De bakkerszaak kennen jullie van binnen en van buiten, het lasergamen en karten hebben jullie ondertussen ook al gezien. En dan het eten. Thuis een patatje met appelmoes? Een goed idee maar hoe houd je al die kinderen bezig? Daar is gelukkig een oplossing voor. Met een leuk springkussen houd je kinderen namelijk makkelijk 1 á 2 uur zoet. Om je te helpen bij de keuze van een geschikt springkussen zetten wij 4 luchtkussens van springkussenverhuur bedrijven voor je op een rijtje.

1. Springkussen boerderij:

Een niet al te groot en gemakkelijk te plaatsen springkussen is het springkussen boerderij. Dit kussen van 3×4 meter is met name geschikt voor de wat jongere kinderen die zich hier al snel een tijdje op zullen vermaken. Zo heb jij de gelegenheid om wat andere voorbereidingen te treffen en vliegt de tijd zo voorbij!

springkussen boerderij

2. Sweeper

Voor iedereen die van wat meer avontuur houdt en met name voor oudere kinderen kun je natuurlijk tal van andere springkussens huren! Een van die kussens is de sweeper. De deelnemers nemen ieder plaats op een plateau waarna zij zo lang mogelijk moeten proberen om de gigantische ronddraaiende reuzenarm te ontwijken. Lukt het jou om het langste te blijven staan en als overwinnaar van het kussen te stappen?

een piraten springkussen

3. Springkussen piraat

Is het slecht weer, of geef je bijvoorbeeld een kinderfeestje in een piratenthema? Dan is dit kussen misschien wel je ideale oplossing. Dit piratenluchtkussen met dak houdt de regen perfect tegen en sluit qua uiterlijk perfect op een stoer piratenthema. Zo sla je dus direct twee vliegen in één klap. Het kussen heeft een oppervlakte van 3×4 meter waarmee het redelijk gemakkelijk te plaatsen is in iedere achtertuin. Met een bijgeleverde blower blaas je het kussen binnen no-time op. Hiervoor stop je alleen de stekker in het stopcontact!

springkussen met piraat thema

4. Speelkussen multiplay clown

Voor iedereen die het echt groots aan wil pakken is er altijd nog de multiplay clown! Dit springkussen is maar liefst 5×5 meter groot en heeft 2 verdiepingen. Daarnaast beschikt het kussen over een glijbaan en is het kussen voorzien van een dak. Zo voorkom je regeninslag en kun je altijd droog en comfortabel gebruik maken van dit kussen.

springkussen met clown thema

Zoals je ziet zijn er tal van verschillende mogelijkheden voor het huren van een leuk springkussen voor een kinderfeestje. Bekijk daarom snel de mogelijkheden en laat het springkussen zijn werk doen!

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
Heeft je kind een beugel nodig? Dit zijn de mogelijkheden en kosten
VOLGEND BERICHT
De 5 leukste toepassingen van bedrukte blikken

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER