15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
leukste bordspellen

Dit zijn de leukste bordspellen voor een gezellige spelletjesavond!

Er zijn enorm veel leuke bordspellen te krijgen. De keuze is zo groot dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn allerlei leuke bordspellen verkrijgbaar, maar het uitzoeken van een leuk bordspel voor urenlang speelplezier is lastig. Wil je weten wat het leukste bordspel is? Wij zochten het voor je uit en hebben de leukste spellen voor je op een rijtje gezet. Lees meer in onderstaand artikel.

Langere spellen

Er zijn veel grotere spellen die je met een groep kunt doen. Denk hierbij aan Monopoly, Risk, de Kolonisten van Catan… Al deze spellen duren een tijdje voordat je ze hebt uitgespeeld. Ga er dus goed voor zitten, neem er een drankje en hapje bij en spelen maar.

Dobbelspelletjes

Er zijn ook veel simpele dobbelspellen die je gemakkelijk even kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Yahtzee. Dit spel heb je gemakkelijk onder de knie, maar je kunt je er toch prima de hele avond mee vermaken. Het leuke is dat je dobbelspelletjes vaak even snel kunt doen. Je bent dus niet de hele avond kwijt.

Denk spelletjes

Er zijn ook veel spelletjes waarbij je goed moet nadenken. Denk bijvoorbeeld aan Stratego of Mastermind. Hier moet je goed nadenken, voordat je kunt winnen. Je kunt niet zomaar winnen omdat je gewoon ‘geluk’ hebt. Een beetje strategie is noodzakelijk bij deze spelletjes.

Geluksspelletjes

Bij sommige spelletjes moet je gewoon geluk hebben om te winnen. Denk bijvoorbeeld aan Mens Erger Je Niet. Dit spel kan enorm vervelend zijn als je steeds maar het verkeerde aantal met de dobbelsteen gooit. Gooi je toevallig alles wat je wil gooien, dan is dobbelen geweldig. Ben jij een enorme geluksvogel? Dan zijn geluksspelletjes echt iets voor jou.

Hoeveel spelers?

Voordat je een spelletjesavond gaat organiseren, bedenk dan eerst met hoeveel mensen je gaat zijn voordat je de spelletjes uitkiest. Sommige spelletjes kun je namelijk maar met zijn tweetjes spelen, terwijl andere pas vanaf vier spelers gaan. Andere spellen kun je weer spelen met zoveel mensen als je maar wilt.

Nieuwe spellen

Ben je opzoek naar een nieuw spel? Dan kun je altijd kijken bij Koning Bordspel. Zij hebben enorm veel bordspellen in de aanbieding. Je zult gegarandeerd iets vinden wat ideaal is voor jouw gezellige spelletjesavond.

Delen:
Categorie:Lifestyle
VORIG BERICHT
Tips voor een onvergetelijke sinterklaasavond
VOLGEND BERICHT
Een eengezinswoning kopen; waar moet je op letten?

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER