15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
tips sinterklaasavond

Tips voor een onvergetelijke sinterklaasavond

Sinterklaas is voor veel kinderen hét hoogtepunt van het jaar. Het organiseren van een leuke sinterklaasavond zal jouw kinderen dan ook altijd bij blijven. Heb je al eens erover nagedacht om iets speciaal te doen voor sinterklaasavond? Met deze tips maak je sinterklaasavond nét wat specialer te maken.

Tip 1: Versier het huis

Sinterklaas komt met allerlei leuke versieringen. Het is daarom een leuk idee om je huis ook zoveel mogelijk te versieren om echt in de sferen te komen. De kinderen kunnen bijvoorbeeld sinterklaas dingen knutselen en die kun je vervolgens ophangen in je huis. Niets is zo leuk als zelfgemaakte versiering.

Tip 2: Heb lekkere dingen in huis

Sinterklaas komt met enorm veel lekkers. Van pepernoten tot marsepein en nog veel meer snoepgoed. Wil je voor wat meer gezonds gaan? Zorg er dan voor dat je genoeg mandarijnen in huis hebt! Mandarijnen zijn vaak ook enorm populair bij de kinderen.

Tip 3: Cadeautjes voor iedereen

Bij sinterklaas hoort cadeautjes. Probeer de cadeautjes voor iedereen een beetje gelijk te houden om jaloezie te voorkomen. Je hoeft ook niet helemaal over de top te gaan met de cadeautjes. Kinderen zijn vaak al blij met wat kleins dat ze kunnen uitpakken. Vooral kleine kinderen vinden vaak het uitpakken nog leuker dan het cadeau zelf op sinterklaasavond.

Tip 4: Liedjes

Veel kinderen houden van zingen. Het zingen van sinterklaasliedjes is dan ook een leuke activiteit voor sinterklaasavond. Heb je een piano thuis? Dan kun je proberen de liedjes te begeleiden op de piano. Anders kun je ook een leuke sinterklaas cd kopen. 

Tip 5: Pietenpak

Een leuke manier om sinterklaas te vieren is door jezelf te verkleden. Je kunt een pietenpak kopen en vervolgens als piet verkleed gaan. Je kunt jezelf verkleden als piet, maar de kinderen zullen het ook heel leuk vinden om piet te spelen.

Tot slot

Wat je ook doet op sinterklaas, het is meestal al snel goed omdat de kinderen het gewoon een heel erg leuk feest vinden. Je kunt een pietenpak kopen om net wat meer in de sfeer te komen. Daarnaast is het versieren van het huis en het inkopen van lekkers ook altijd een goed idee om in de sinterklaas sferen te komen.

Delen:
Categorie:Lifestyle
VORIG BERICHT
Tips voor het kopen van goede kinderschoenen
VOLGEND BERICHT
Dit zijn de leukste bordspellen voor een gezellige spelletjesavond!

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER