15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
Tips gezinsuitjes Griekenland

3 leuke activiteiten voor een onvergetelijke familievakantie naar Griekenland

Griekenland: de perfecte plek om met het gezin te genieten van zon, cultuur en zee. Het land staat bekend om de vele eilanden, stranden, het lekkere eten en de bijzondere historie. Er is daarom ook meer dan genoeg te doen voor en met het hele gezin. Ga je binnenkort met je gezin naar Griekenland of denk je erover om iets te boeken? Lees dan zeker even verder voor 3 leuke gezinsactiviteiten voor een vakantie in Griekenland.  

Familievakantie Griekenland activiteit 1: de Griekse stranden

Zoals we al aangaven staat Griekenland onder andere bekend om haar mooie stranden. Griekenland heeft kiezelstranden, zandstranden, stranden in een rustige natuuromgeving en hele toeristische stranden. Als gezinsactiviteit in Griekenland is het verstandig om naar een plek te gaan waar er zandstranden zijn, zodat je kinderen hier lekker kunnen rondrennen, zonnen en spelen. Zandstranden in Griekenland vind je onder andere op de Griekse eilanden Elafonisos, Zakynthos en Kreta.

Shipwreck beach in Griekenland

Een ander, heel bijzonder strand om te bezoeken in Griekenland is Shipwreck beach. Dit strand is alleen te bereiken met een boot en is één van de mooiste stranden van Zakynthos. Omdat het strand verborgen ligt tussen hoge rotswanden, is het water kristalhelder en prachtig blauw. Het zand is daarnaast heel mooi wit gebleven. Een bijzondere plek om met het gezin te bezoeken dus.

Familievakantie Griekenland activiteit 2: rondreis Griekenland

Hoewel het heerlijk kan zijn om met het gezin bij het hotelzwembad of strand te blijven, is het ook erg leuk én leerzaam voor de kinderen om een rondreis te maken op het Griekse vasteland of de Griekse eilanden. Een rondreis Griekenland is één van de leukste activiteiten tijdens een vakantie in Griekenland, omdat de Griekse bevolking heel vriendelijk is en ook ontzettend van kinderen houdt. Dat betekent dat je zonder problemen met je kinderen winkels en restaurants in kunt gaan en een hele leuke tijd kunt hebben. De lokale bevolking zal jullie met open armen ontvangen!

Familievakantie Griekenland activiteit 3: jeepsafari

Griekenland heeft veel mooie natuurgebieden die moeilijk begaanbaar zijn. Een leuke activiteit in Griekenland is daarom om dit landschap te gaan verkennen met een Griekse jeepsafari. Tijdens zo’n jeepsafari verken je buiten de gebaande paden om de mooie bergen, kloven en stranden van Griekenland. Je kunt op jeepsafari op het Griekse vasteland, maar het is vaak nog leuker om de eilanden zoals Kreta op deze manier te verkennen.

Met bovenstaande activiteiten hopen we natuurlijk dat jullie een ontzettend leuke tijd in Griekenland gaan hebben. Heb je nog wat hulp nodig met het inpakken van alle koffers voor jullie vertrek? Bekijk dan zeker ook even onze vakantiechecklist voor baby’s en kinderen. Een hele fijne vakantie gewenst!

Delen:
VORIG BERICHT
Waarom goede kraamzorg zo belangrijk is
VOLGEND BERICHT
4 kleine relatiegeschenken om te geven aan kinderen

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER