15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
Kinderen en relatiegeschenken

4 kleine relatiegeschenken om te geven aan kinderen

Relatiegeschenken zijn de perfecte manier om je bedrijfsnaam te verspreiden. Bij relatiegeschenken denken veel mensen echter enkel aan presentjes voor volwassenen, terwijl kinderen juist ook een erg interessante doelgroep zijn voor relatiegeschenken. Kinderen zijn namelijk ontzettend dankbaar wanneer het gaat om iets krijgen, hoe klein ook. Je kunt daarom kleine relatiegeschenken met bedrijfslogo geven aan de kinderen van je werknemers of businesspartners, maar ook kleine promotiematerialen uitdelen aan kinderen op evenementen of beurzen. Om je hiermee een eindje op weg te helpen, geven we je vier leuke voorbeelden van kleine relatiegeschenken om te geven aan kinderen.

Klein relatiegeschenk voor kinderen 1: Frisbee met logo

De meeste kinderen zijn gek op rondrennen en actief spelen. Daarom is een frisbee met logo het perfectie relatiegeschenk voor wat de oudere kinderen. Met een frisbee weet je zeker dat zij zich uren vermaken en daarnaast heb je natuurlijk het voordeel dat ze tijdens het spelen continu jouw logo zullen zien. Gegarandeerd dat dat blijft hangen dus!

Klein relatiegeschenk voor kinderen 2: Bellenblaas met logo

Zijn de kinderen waar je een relatiegeschenk aan wilt geven nog iets jonger of vind je het idee van een frisbee met bedrijfslogo niet helemaal bij jouw bedrijf passen? Geen probleem, er zijn meer dan genoeg andere opties! Wat dacht je bijvoorbeeld van een bellenblaas met logo? Ook hiervoor geldt dat urenlang speelplezier gegarandeerd is. Daarnaast is een bellenblaas leuk voor de allerkleinsten én grotere kinderen en het perfecte formaat voor een weggevertje.

Klein relatiegeschenk voor kinderen 3: Kaartspel met logo

Wil je iets weggeven waar zowel ouders als kinderen samen plezier van hebben? Laat dan een kaartspel bedrukken met je bedrijfslogo! Een kaartspel met logo kun je zowel weggeven als relatiegeschenk en als weggevertje op een evenement, dus je weet zeker dat je hier vaak gebruik van kunt maken. Daarnaast komt een kaartspel met logo altijd van pas, wordt deze op veel verschillende momenten gebruikt en biedt daarom de zekerheid dat jouw bedrijfsnaam veel gezien zal worden.

Klein relatiegeschenk voor kinderen 4: Fidget spinner met logo

Ook als bedrijf is het natuurlijk belangrijk om mee te gaan met de trends en één van de grootste kindertrends van de afgelopen jaren is de fidget spinner. Als je dus een fidget spinner laat bedrukken met je bedrijfslogo, dan weet je zeker dat je een geschenk hebt dat kinderen dolgraag zullen ontvangen en daarnaast trots zullen laten zien aan hun vriendjes. Dat maakt de fidget spinner met bedrijfslogo een geweldige keuze als een relatiegeschenk voor kinderen.

Lees ook: 5 kindercadeaus waar ieder kind blij van wordt

Delen:
Categorie:Activiteiten
VORIG BERICHT
3 leuke activiteiten voor een onvergetelijke familievakantie naar Griekenland
VOLGEND BERICHT
Redenen waarom je peuter een loopfiets geweldig vind

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER