15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
promotiekleding voor kinderen inzetten voor bedrijf

Promotiekleding speciaal voor kinderen

Het bedrukken van kleding is een klassieke, maar nog altijd effectieve manier om offline je bedrijf of product te promoten. Dit kan door middel van het sponsoren van kleding of tassen voor een voetbal- of hockeyteam, maar ook ‘gewoon zomaar’ als goodie om weg te geven of als relatiegeschenk. Heb jij inspiratie of ideeën nodig voor promotiekleding? Vandaag zetten we 3 voorbeelden van promotiekleding speciaal voor kinderen voor je op een rij. Zo laat jij jouw bedrijf op een slimme manier opvallen!

1. Sponsoring

Sporten is goed voor kinderen, dat weten we allemaal. Ook andere initiatieven, zoals bijvoorbeeld de scoutingclub of de jaarlijkse bouwweek, is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Als organisatie wil je dit steunen. Natuurlijk doe je dit om reclame te maken voor je bedrijf, maar ook om te laten zien dat je goede initiatieven zoals sportclubs en mooie evenementen speciaal voor kinderen aanmoedigt. Dit komt ten goede aan de reputatie van jouw bedrijf. Kinderen blij met een mooi sporttenue of hun nieuwe T-shirts en petjes, jij blij omdat je organisatie direct op een slimme manier onder de aandacht wordt gebracht. Een win-win situatie dus!

2. Goodies om uit te delen

Voor elk bedrijf is het een goed idee om een aantal goodies op voorraad te hebben om uit te delen wanneer de situatie zich voordoet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tasjes, zonnebrillen, petjes of fidgetspinners met jouw bedrijfslogo. Maar ook promotiekleding voor kinderen kun je hiervoor uitstekend gebruiken. Wil jij er zeker van zijn dat jouw uitgedeelde kleding ook daadwerkelijk wordt gedragen? Zorg er dan voor dat jouw bedrukte shirtjes of jasjes voldoen aan de laatste kindermode trends. Zeker wanneer kinderen wat ouder worden wordt kleding voor hen belangrijk. Daarom is het een goed idee om ervoor te zorgen dat al hun vriendjes en vriendinnetjes net zo’n gaaf shirt willen. Ook een goed idee is om deze artikelen gratis weg te geven op een beurs, denk maar aan de Negenmaandenbeurs. Gratis kinderkleding wordt natuurlijk niet zomaar afgeslagen!

3. Relatiegeschenken

Ook als relatiegeschenk kan kinderkleding goed van toepassing komen. Wanneer een werknemer, collega of zakenpartner bijvoorbeeld voor het eerst papa of mama wordt is het een leuk idee om een mutsje of rompertje te laten bedrukken met je bedrijfslogo. Maar ook wanneer zijn of haar kindje jarig is of een andere bijzondere mijlpaal viert kan kleding een leuk cadeau zijn. Denk maar aan bedrukte jasjes, trainingspakjes, mutsjes, wanten of pantoffels. Dit is immers altijd welkom!

Delen:
Categorie:Lifestyle
VORIG BERICHT
4 leuke activiteiten om te doen als familie-uitje
VOLGEND BERICHT
Sierkussens voor in de kinderkamer

1 Reactie

  • 27 juni 2019 op 12:02
    Marie de Jonge

    Het is inderdaad slim om ook promotiekleding voor kinderen te maken. Kinderen dragen deze kleding vaak wel tijdens het sporten of spelen. Het is ook leuk om bijvoorbeeld babykleding met logo te geven aan een werknemer die kind verwacht. http://www.bastille.nl/textiel

    ANTWOORD

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER