15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
een familie-uitje kiezen voor familiedag

4 leuke activiteiten om te doen als familie-uitje

Tegenwoordig heeft iedereen het druk. Druk met werk, druk met het huishouden, druk met de kinderen. Een gezellig uitje met de gehele familie schiet er dan nog wel eens bij in. Terwijl er niets fijner is dan wat quality time te hebben met je gezin of familie. Even nergens aan hoeven  denken of mee rekening te hoeven houden, gewoon met zijn alle wat leuks doen en genieten. Daarom geven wij je 4 leuke activiteiten om te doen als familie uitje! Inspireren deze activiteiten jou om weer eens een heerlijk dagje uit met de familie te plannen?

1. Dierentuin

De dierentuin is leuk voor iedereen, jong of oud. Lekker samen wandelen, kletsen, op het terras en natuurlijk het park bewonderen. Uitstekend als familie uitje dus! En wist je dat je helemaal niet veel geld kwijt hoeft te zijn wanneer je met de hele familie een dierenpark wilt bezoeken? Zeer regelmatig zijn er namelijk entreekaarten met korting te verkrijgen. Met veel erg jonge kinderen in de familie kan een bezoek aan de kinderboerderij ook een goed alternatief zijn.

2. Foodtruck festival

Foodtruck festivals schieten als paddenstoelen uit de grond. Op steeds meer locaties worden dit soort festivals georganiseerd. Je kunt hier genieten van heerlijk (bijzonder) eten, livemuziek, het weer en van elkaar. De meeste foodtruck festivals zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Let wel op: check altijd vooraf even of dit ook het geval is op het festival waar jij naartoe wilt. Op deze manier voorkom je eventuele teleurstellingen.

3. Varen

Wat is er fijner dan met de hele familie lekker over het water te dobberen? Een boot huren is dan ook een uitstekend idee voor een familie uitje. Door heel Nederland zijn er meer dan genoeg mogelijkheden en routes hiervoor. Heb je veel jonge kinderen in de familie en hebben zij niet de rust om de hele dag op een boot door te brengen? Zorg dan dat je op de helft van je route een activiteit plant. Denk bijvoorbeeld aan een verzorgde lunch of een bezoekje aan een (overdekte) speeltuin.

4. Skiën

Geen tijd of geld voor een wintersportvakantie met de hele familie? Geen probleem! Een dagje in een overdekte skihal is minstens net zo leuk. En ook voor de onervaren skiërs (of snowboarders) is dit een uitstekende gelegenheid om het onder de knie te krijgen. Na afloop nog even gezellig opwarmen met warme chocolademelk met slagroom en de dag kan niet meer stuk!

Delen:
VORIG BERICHT
Bordspellen die een kind slimmer maken!
VOLGEND BERICHT
Promotiekleding speciaal voor kinderen

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER