15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
Tips kinderfeestjes

De 2 leukste thema kinderfeestjes op een rij

Is je kindje binnenkort jarig? Daar hoort natuurlijk een kinderfeest bij! Een dag helemaal voor jouw zoon of dochter samen met alle vriendjes en vriendinnetjes. Deze 3 tips om een kinderfeestje te organiseren helpen je al op weg. Vandaag geven wij je tips voor 2 thema kinderfeestjes. Zo geef je je geheel in stijl een kinderfeestje zonder dat je dure uitgaven hoeft te doen en maak je er een verjaardag van om nooit te vergeten!

1.    Heldenfeestje

Hoe gaaf is het als iedereen als zijn of haar held verkleed komt? Dat kan een profvoetballer, zanger of zangeres zijn of speciale actiefiguren zoals Batman of Spiderman. Is de held van jouw jarige job een voetballer? Kies dan voor voetbal versiering in je huis of op de feestlocatie die je hebt geregeld. Op die manier wordt het een feestje waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt, maar is het toch nog steeds qua uitstraling helemaal het feest van jouw kind. Kies voor hapjes en activiteiten die passen bij het thema. Doe bijvoorbeeld een superspeurtocht met zijn allen of een bevrijdingsactie zoals alleen echte helden dat kunnen met een lekkere traktatie als beloning. Superleuk!

2.    Een actief buitenfeest

Als jij het geluk hebt dat je kind jarig is in een seizoen waar het relatief veel mooi weer is, ga dan naar buiten het hele gezelschap. De kinderen kunnen dan lekker rennen, springen en ravotten. Gelukkig kun je met goed weer veel activiteiten verzinnen voor buiten. Speel bijvoorbeeld levend Stratego als de kinderen oud genoeg zijn of verstop samen met de jonge gasten de cadeaus die zij voor het feestvarken hebben meegenomen. En natuurlijk is er niets zo leuk als aan het einde buiten barbecueën of marshmallows roosteren boven een vuurkorf. Na afloop zal iedereen moe, maar wel heel voldaan weer huiswaarts keren.

Deze twee themafeesten zijn gemakkelijk qua organisatie en ze zullen in de smaak vallen bij alle typen kinderen. Dus kom maar op met die uitnodigingen en maak er met zijn allen een sprankelend feest van.

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
Horrorstory; met twee kids naar de SEH
VOLGEND BERICHT
4 gezonde lekkernijen waar jouw kinderen gelukkig van worden

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER