15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
Online verlanglijstje kind

Tip: houd online een verlanglijstje bij voor je kind!

Je herkent het vast wel. Sinds je kinderen hebt is het continu alsof er een bom ontploft is in je huis. Het is één grote bende van rondslingerend speelgoed en knuffels. Wanneer je het opgeruimd ligt het er zodra je je omdraait gewoon weer. De chaos in je huis neemt ook steeds meer ruimte in in je hoofd. Je kind is bijna jarig en sinterklaas en kerst staan daarna ook weer voor de deur. Je hebt echt geen zin in nog meer spullen waar jij en je kind eigenlijk niks aan hebben. Elk jaar zijn er ook weer de terugkerende spullen die je soms wel driedubbel krijgt. Je gunt je kind leuk en leerzaam speelgoed en wilt de verjaardag en feestdagen natuurlijk ook niet zonder cadeautjes voorbij laten gaan maar hoe pak je dit nou het beste aan? Lees snel verder voor mijn gouden tip en verlanglijstje inspiratie.

Een verlanglijstje maken online

Vroeger kon ik uren knippen en plakken in de boekjes van speelgoedwinkels en andere winkels waar ze speelgoed verkochten. Met een schaar, een tube lijm en een groot vel papier ging ik aan de slag om mijn verlanglijstje te maken. Er kwam veel te veel op te staan en ook veel te dure dingen. Alles wat ik leuk vond moest erop geplakt worden. Het resultaat? Veel dingen kreeg ik natuurlijk niet en andere dingen kreeg ik juist dubbel. Ontzettend onhandig! Tegenwoordig is er een super goede oplossing voor dit probleem namelijk; een verlanglijstje maken online.

Hoe werkt een verlanglijstje maken online?

Online een verlanglijstje maken is super handig, makkelijk én snel! Hieronder leg ik je uit hoe je dit kunt doen.

  • Een account maken, dit is gratis en kun je doen door een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen.
  • Als je een account hebt aangemaakt kun je een categorie kiezen waarvoor je je lijstje maakt. Dit kan bijvoorbeeld voor een verjaardag, sinterklaas of Valentijnsdag zijn en voor kinderen of volwassenen.
  • In de zoekbalk kun je jouw favoriete cadeaus en verlanglijstje ideeën opzoeken en toevoegen aan je verlanglijstje.
  • Als je verlanglijstje klaar is dan kun je deze gemakkelijk opsturen naar jouw vrienden en familie via E-mail of whatsapp.

Heb je geen inspiratie voor leuke cadeaus voor je kinderen? Neem ze dan eens mee naar bijvoorbeeld de speelgoedwinkel om ideeën op te doen. Het enige wat de jarige nu nog moet doen is zijn/ haar favoriete cadeautjes met een glimlach in ontvangst nemen!

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
3 leuke merken voor kinderkleding op een rij!
VOLGEND BERICHT
Fun op een natuurlijk schoolplein!

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER