15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
relatiegeschenken voor kinderen

De 5 populairste relatiegeschenken voor kinderen in 2017

De meeste ouders verwennen hun kinderen graag. Met aandacht en liefde, maar ook met geschenken. Als je je relaties of personeel op een andere manier wilt verrassen is het een idee om dat eens te doen met een relatiegeschenk voor hun kinderen. Zoek alvorens wel uit of de betreffende persoon/ontvanger kinderen heeft. Maar als dat zo is, kan het een mooi promotieartikel zijn. De kinderen hebben er plezier van en jij bent figuurlijk thuis bij je relatie. Maar wat zijn de vijf leukste relatiegeschenken voor kinderen?

#1 Spellen voor het hele gezin

We leven in een drukke tijd. Een digitale tijd waar kinderen al jong spelen op een iPad of telefoon. Maar het is altijd leuk om samen een fysiek spelletje te doen of een puzzel te maken. Jong en oud, voor iedereen is wel een spel te vinden. Bedrukt met je bedrijfslogo of bedrijfsnaam dan is het ook een mooi reclameartikel.

#2 Een echte Picasso

Kinderen zijn dol op kleuren, verven en tekenen. Potloden en kleurtjes, ze hebben er nooit genoeg van. Tekenen helpt ze ontwikkelen en zorgt voor ontspanning. Dus wat te denken van een set kleurpotloden, grappige stiften of een complete tekendoos. Zo kun je pennen bedrukken met je logo of bedrijfsnaam en wie weet ontstaat er een nieuwe kunstenaar.

#3 Wat een lieve baby

Stel, één van je medewerkers of relaties krijgt een baby. Schattig natuurlijk. De jonge moeder of vader is blij en trots. Een mooi moment om ze eens extra te verwennen. Een slabbetje bedrukt met leuke tekst en logo en een mooie knuffel vinden ze zeker leuk om te krijgen.

#4 Puber ook blij

Pubers kunnen niet leven zonder hun smartphone. Daar kun je goed op inspelen door een gadget dat past bij hun leven, of liever bij hun telefoon, te geven aan de ouders. Bedrukt met je bedrijfsnaam valt dat lekker op. Een hoesje, selfiestick of powerbank…schot in de roos.

#5 Op naar de zomer

Als je besluit een relatiegeschenk voor de zomer te geven is het leuk om spellen voor buiten te geven. Denk aan leuke emmertjes en schepjes. Of aan tennissen op het strand. De houten rackets zijn ook nog eens bedrukt met je logo. Laat de zomer maar komen!

Zoals je ziet kun je genoeg relatiegeschenken kiezen die geschikt zijn voor kinderen. En het is helemaal goed als je kijkt naar de leeftijd van de kinderen die het gaan krijgen. Wat zou jij voor een geschenk kiezen om te geven aan je medewerkers of relaties?

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
Een geslaagd winterevenement organiseren? 4 tips!
VOLGEND BERICHT
5 onmisbare elementen in een kindvriendelijke tuin

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER