15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
winter evenement organiseren

Een geslaagd winterevenement organiseren? 4 tips!

Met het kwik dat momenteel regelmatig onder 0 daalt, is het buiten niet altijd even fijn vertoeven. Zeker wanneer je de taak op je hebt genomen om zorg te dragen voor een winterevenement, zoals een braderie, kun je maar beter de juiste voorbereidingen treffen! Want om te zorgen dat je gasten het naar hun zin hebben en te voorkomen dat zij door de kou wegblijven of snel afhaken, is het belangrijk dat je de nodige maatregelen neemt! Hoe je dat doet? Wij helpen je met deze tips!

1. Zorg voor voldoende beschutting

De eerste tip die we je graag mee willen geven is om voldoende beschutting te verzorgen. Op die manier kunnen je bezoekers even bijkomen als het buiten te koud wordt en hoef je zelf ook niet constant in de kou te staan blauwbekken. Beschutting kun je natuurlijk op verschillende manieren realiseren, bijvoorbeeld door het plaatsen van partytenten of door uitwijkmogelijkheden naar een gebouw te verzorgen.

2. Een hapje en drankje

Naast dat je voor voldoende opwarmplekken op je evenement zorgt, is het natuurlijk ook fijn als er hier en daar wat te eten en te drinken is. Met name met koud weer verbeteren warme dranken de gemoedstoestand van je bezoekers enorm. Warme chocolademelk en hier en daar wat lekkere broodjes, kunnen net even die oppepper zijn die je bezoekers nodig hebben. Neemt je evenement ook de avond in beslag? Zorg dan dat je de catering daar op afstemt.

3. Zorg voor leuke activiteiten

Om wat voor evenement het ook gaat, belangrijk is dat er altijd wat te doen blijft tijdens het evenement dat je organiseert. Dit kan uiteraard van alles zijn, van springen op een springkussen tot aan schaatsen op een mobiele schaatsbaan! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk om jouw evenement er mee op te leuken. Op die manier biedt je jouw bezoekers afwisseling en biedt voldoende afleiding voor de kinderen.

4. Sfeer en aankleding

Tot slot is het van belang om voldoende aandacht te besteden aan de aankleding van je evenement. Met behulp van versiering, maar ook met vlaggen en/of banners, kun je een evenement leuk aankleden. Op die manier wordt men continu geconfronteerd met waar het evenement voor bedoeld is en zullen zij het evenement al snel als positief ervaren.

Al met al kan een winterevenement organiseren ontzettend leuk zijn! Belangrijk is dat je probeert om de wellicht niet ideale omstandigheden om te zetten in iets positiefs. Veel succes met de organisatie van je winterevenement!

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
De 5 leukste cadeautjes voor Sinterklaas en Kerst
VOLGEND BERICHT
De 5 populairste relatiegeschenken voor kinderen in 2017

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER