15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300

Kerst vieren op de zaak met kinderen: 3 leuke ideeën

Kerst is misschien wel het gezelligste feest van het jaar. Het feest van lekker eten, cadeautjes en familie en vrienden. Dat laatste is misschien wel het allerbelangrijkste: lekker samen zijn met mensen die je liefhebt. De gezelligheid delen met de mensen waar je om geeft. In eerste instantie denk je dan natuurlijk aan je familie of vrienden, maar er zijn ook andere mensen waar je stiekem ook om geeft en waar je veel tijd mee doorbrengt. Dat zijn je collega’s. We staan er niet vaak bij stil, maar we zien onze collega’s in de meeste gevallen vaker dan onze vrienden. Het zou toch superleuk zijn om een kerstfeest te organiseren voor je collega’s, hun partners en hun kinderen? Dit moet natuurlijk geen saai feestje worden en voor iedereen leuk zijn, ook voor de kinderen. Hieronder 3 leuke ideeën om kerst te vieren op de zaak met kinderen.

Leuke familieactiviteiten 

Iedereen weet dat kinderen vervelend kunnen worden als ze niks te doen hebben en zich vervelen. Voor hen is het ook Kerst en ook zij moeten zich kunnen vermaken. Dit kan bijvoorbeeld met leuke familieactiviteiten en spelletjes. Dit hoeven geen ingewikkelde spelletjes te zijn. Juist de simpele spellen zoals sjoelen of een potje darten vallen het best in de smaak. Iedereen kent ze en iedereen kan meedoen, jong én oud. Zijn er kinderen van rond dezelfde leeftijd aanwezig, geef ze dan de mogelijkheid om lekker met elkaar te spelen. Zo gaan ze zich zeker niet vervelen! 

Christmas mocktail bar

Terwijl jij met je collega’s aan een biertje of een wijntje zit, willen de kids ook wat lekkers drinken. Kinderen zijn altijd nieuwsgierig en willen vaak nieuwe dingen uitproberen. Maak een kleine bar waar ze zelf hun eigen mocktails kunnen maken. Zorg ervoor dat ze veel verschillende ingrediënten kunnen gebruiken. Je zal ervan versteld staan wat voor lekkere drankjes ze kunnen maken. Kleed het leuk aan met versiering, een leuke mini kerstboom en luxe (plastic) glazen. Zet ook wat gezellige (kerst)muziek op, want een bar zonder muziek is natuurlijk geen bar. Zorg ervoor dat er niet per ongelijk een fles drank op de bar verschijnt. Een mocktail mag géén alcohol bevatten! 

Originele kerstgeschenken 

We weten dat er na afloop van elk kinderfeestje cadeautjes worden uitgedeeld. Bij dit ‘zakelijke kerstfeest’ kunnen de cadeautjes natuurlijk ook niet ontbreken. We kennen de standaard kerstpakketten nu allemaal wel, maar als je echt wilt uitblinken, kies dan voor een origineel kersgeschenk! Het is altijd leuk om iets te krijgen, maar als het een geschenk is waar je collega’s het later nog over hebben, dan is het pas echt een geslaagd cadeau! 

Delen:
VORIG BERICHT
Met deze 4 dingen moet je rekening houden bij een echtscheiding
VOLGEND BERICHT
4 leuke sporten om voor kinderen mee te starten

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER