15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
Cadeaus aanstaande papa

De 5 leukste Cadeaus voor aanstaande vaders

Wat leuk een vriend, broer, neef of iemand anders in je omgeving verwacht een baby. Natuurlijk zijn zij als aanstaande vader blij en nu ze het leuke nieuws met jou hebben gedeeld wil je ze graag verblijden met een leuk cadeautje. Aanstaande moeders smelten waarschijnlijk bij alles wat klein en schattig is, maar al die kleine frutsels en fratsels is (nog) niet echt iets waar je de aanstaande papa blij mee maakt. Maar wat geef je ze dan wel? Wij geven je hier een aantal tips zodat jij een cadeau weet te vinden wat de toekomstige vader met plezier zal ontvangen.

Cadeau tip 1 voor aanstaande vaders: hobby

Aanstaande vaders denken vooral al na over wat ze allemaal voor leuke dingen met hun zoon of dochter kunnen doen. Vaak zijn dat dingen die te maken hebben met hun eigen interesses, hobby of passie. Een origineel cadeau voor een aanstaande vader is dan ook iets wat goed aansluit bij zijn eigen interesses, maar dan geschikt voor de kleine. Ook met sommige beroepen is zeker iets origineels te bedenken als cadeau. Denk bijvoorbeeld aan speelgoedgereedschap voor een vader die van klussen houdt of een speelgoedautootje die sprekend lijkt op de auto/droomauto van de vader. Of denk aan een leuk naambordje voordeur met alle namen.

Cadeautip 2: een gehaakte knuffel

Een gehaakte knuffel is een geweldig cadeau voor een aanstaande vader. Het is niet alleen schattig, maar ook praktisch en persoonlijk. Een gehaakte knuffel is namelijk een zacht en knuffelbaar cadeau voor de baby, dat ook nog eens met de hand is gemaakt. Hierdoor heeft het cadeau een uniek en persoonlijk karakter.

Een gehaakte knuffel is niet alleen leuk voor de baby, maar kan ook de aanstaande vader helpen om zich voor te bereiden op het vaderschap. Het cadeau kan namelijk dienen als een symbolische voorbereiding op het vaderschap. De aanstaande vader kan zich hierdoor bewust worden van zijn rol als vader en zich beter voorbereiden op de komst van de baby.

Bovendien kan een gehaakte knuffel ook dienen als een emotioneel steuntje in de rug voor de aanstaande vader. Het cadeau laat namelijk zien dat hij wordt gewaardeerd en dat er aan hem gedacht wordt in deze bijzondere fase van zijn leven.

Cadeautip 3: bedrukte babykleding

Onze tweede tip sluit mooi aan en is wellicht in sommige gevallen goed te combineren. Zoals we al zeiden bij tip 1; aansluiten op interesses is erg leuk voor het cadeau van de vader to be! Hiervoor zijn ook veel mogelijkheden in de vorm van babykleding. Denk bijvoorbeeld aan een baby voetbaltenue of een rompertje bedrukt met de afbeelding van een formule 1 auto (net waar de interesse ligt natuurlijk). Ook setjes waarbij de kleine in hetzelfde pakje rond kan kruipen als dat papa loopt is altijd een succes. Denk bijvoorbeeld aan een speler 1 (op T-shirt van papa) en speler 2 (op romper) en een afbeelding van een controller voor vaders die graag op de playstation of x-box spelen. Dat kan je natuurlijk ook op lakentjes laten bedrukken!

Cadeautip 4: voor de grappigste aanstaande papa’s

Geef iets grappigs. Humor is een belangrijk element wat het ook altijd goed doet. Dit kan zowel met grappige teksten op babykleding als ook met een grappig (prenten)boek. Een leuk prentenboek om te geven wat zeker getuigd van een beetje humor is bijvoorbeeld het boek: ‘een goed boek voor slechte ouders’. Lees voor nog meer boekentips zeker ook tip 5 goed door.

Echte vader-boeken als laatste cadeautip

Al een beetje verraden bij tip 4 is onze laatste cadeautip het geven van een boek. Niet alleen prentenboeken zijn leuk om te geven, maar ook boeken met tips en tricks over het aanstaande vaderschap. Onze persoonlijke aanrader is het boek ‘Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’. Een boek met veel humor en met zeer herkenbare elementen voor veel aanstaande vaders. Iets wat dus met plezier gelezen wordt, waar om gelachen kan worden en zelfs tussen de regels door ook nog iets van opgestoken kan worden.

Kortom ga voor een aanstaande vader op zoek naar een cadeau wat vooral bij de vader zelf past en in de smaak zal vallen. Houdt daarbij zeker onze tips in uw achterhoofd en je komt gegarandeerd aanzetten met een gewaardeerd cadeau of in ieder geval een cadeau wat de aanstaande vader bij zal blijven.

Papa gelijk wat tips meegeven? Lees hier alles over hoe je baby’s kan opvoeden.

Delen:
Categorie:Baby 0-1, Dreumes 1-2
VORIG BERICHT
3 tips voor het opvoeden van kinderen
VOLGEND BERICHT
Maak het uniek: borduur namen of afbeeldingen op kinderkleding

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER