15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
Organiseren stoer feestje

Stoer kinderfeestje organiseren? 3 tips

Als je kinderen hebt, dan krijg je er vanaf een bepaalde leeftijd ieder jaar mee te maken: keuzestress voor het kinderfeestje. Hoeveel kinderen nodig je uit en, misschien nog wel belangrijker, waar ga je met al die kinderen naartoe? Deze 2 vragen staan niet helemaal los van elkaar: hoe meer kinderen, hoe duurder het uitje. Als je het feestje ergens anders geeft natuurlijk. Heb je er weleens aan gedacht een kinderfeestje bij jou thuis te geven? Dit klinkt misschien niet spannend, maar wacht maar tot je de volgende tips hebt gelezen. Met een feestje zoals deze is jouw kindje voortaan de stoerste van de klas!

1. Knutselen voor stoere jongens en meiden

Knutselen op een kinderfeestje doet het altijd goed, maar je wilt de kleine gasten wel iets laten maken wat ze op school nog nooit hebben gedaan. Wat dacht je van een wetenschappelijk proefje? Zo kun je heel gemakkelijk zelf een lavalamp maken met huis-, tuin- en keukenmiddelen. Het enige dat je nodig hebt is een fles zonnebloemolie, water, zout en wat kleurstof. Je kunt de kinderen allemaal hun eigen lavalamp laten maken en deze laten versieren. Als snack maak je samen met de kids zelf popcorn van maiskorrels. POEF!

2. Jullie eigen zeskamp of spellenronde mét winnaar

Zijn jouw kinderen en hun vriendjes gek op activiteiten zoals de scouting? Dan zijn ze zeker in voor een uitdagend spelletje! Huur een compleet zeskamp spel, of bouw je eigen zeskamp met verschillende spelrondes. Misschien klinkt het gek maar oud Hollandse spellen doen het altijd goed. Dit zijn vaak simpele spelletjes die geschikt zijn voor leeftijden vanaf 5 jaar tot alle leeftijden daarboven. Omdat kinderen hier in het dagelijks leven niet echt meer mee in aanraking komen vinden ze het superleuk! Er gaat niets boven een ouderwets potje blikgooien, sjoelen of een spiraalspel. Of wat dacht je van Jenga XXL of Twister XXL? Succes gegarandeerd! Je kunt dit soort spellen krijgen bij een oud hollandse spellen verhuur. Deel de kids in teams in en geef het winnende team een gouden medaille. Dit kan een hele simpele medaille zijn van een winkel zoals de Action. Om eventuele huilbuien te voorkomen geef je ook het verliezende team een troostprijs, bijvoorbeeld een zilveren medaille.

3. Je kinderfeestje thuis laten organiseren

Raak jij al in paniek van de gedachte van 10 of meer kinderen bij jou thuis? Laat dan je kinderfeestje thuis organiseren door een professional. Er zijn veel bedrijven en particulieren die gespecialiseerd zijn in kinderfeestjes. Bij hen kun je vaak een kant-en-klaar programma kiezen waarmee de kids een aantal uren worden vermaakt. Het enige dat jij nog hoeft te doen is een uitnodiging maken! Zelfs het snoepzakje is bij de meeste organisatoren inbegrepen.

Lees hier nog meer tips om jouw kinderfeestje goed te laten verlopen.

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
Trampoline in de voortuin? 2 toffe ideeën voor de kids
VOLGEND BERICHT
Fitness workout voor thuis; oefeningen voor strakke billen

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER