15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
Thema kinderfeestje

Een thema kinderfeestje organiseren. 3 leuke ideeën

Kinderen vinden het geweldig als hun verjaardag uitgebreid gevierd wordt. Het is dan vaak de taak van de ouders om dit feestje te organiseren. Maar wat als je geen enkel idee hebt wat voor feestje dit wordt? Kiezen voor een thema kinderfeestje is een hele goede optie. Wij geven je drie leuke ideeën voor een thema kinderfeestje.

Wat is een thema kinderfeestje?

Kinderfeestjes bestaan er in alle soorten en maten. Sommigen houden het liever klein, de ander pakt graag grootser uit. De één houdt een logeerpartijtje, de ander bakt met alle vriendjes en vriendinnetje cupcakes. Een thema kinderfeestje is ook een optie. Hierin komen de fantasieën van kinderen helemaal tot leven.

Het voordeel van een thema kinderfeestje is dat het binnen en buiten kan en het is ontzettend eenvoudig te organiseren. Je kan bijvoorbeeld een kindershow boeken of grote attributen huren, maar het ook op een simpeler verkleedfeestje houden. Er zijn verschillende soorten thema’s voor een thema kinderfeestje.

Thema kinderfeestje #1 – Sprookjes

Iets waar de meeste kinderen van houden zijn sprookjes. Sneeuwwitje, Assepoester of Hans en Grietje. We kennen ze allemaal. Vraag ieder kind verkleed te komen als zijn of haar favoriete sprookjesfiguur. Thuis zorg je ervoor dat de tuin of het huis eruitziet als een sprookjesachtig tafereel.

Thema kinderfeestje #2 – Piraten en prinsessen

Nog iets wat veel kinderen erg leuk vinden zijn piraten en prinsessen. Laat de jongens en meisjes die komen zich verkleden als piraten of prinsessen. Bijvoorbeeld als hun favoriete prinses van Disney. Wederom kleed je het huis of de plek waar je het viert helemaal aan in het thema. Deel bij binnenkomst ooglapjes of toverstokjes uit en maak de outfit van de kinderen compleet.

Thema kinderfeestje #3 – Spoken of heksen

Tieners en volwassenen vieren Halloween, maar wat moeten (jonge) kinderen voor griezelfeestje vieren? Organiseer dan als thema kinderfeestje een spoken- of heksenfeestje. Vraag de kinderen zich op hun engst te verkleden. Hang het huis vol met spinnenwebben, maak een heksensoep en andere griezelige lekkernijen. Sluit af met een spannende kinderfilm zoals De Griezelbus of vertel elkaar griezelverhalen in een kring. Deze drie thema kinderfeestjes vinden de kinderen ontzettend leuk. Er valt met thema kinderfeestjes enorm te variëren en vraag vooral wat jouw kind zelf een leuk thema vin

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
Top 5 kindvriendelijke vakantieparken in Nederland
VOLGEND BERICHT
Oud en nieuw met de kids: 5 leuke tips

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER