15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
Disney thema feest organiseren

3 tips voor het organiseren van een Disney thema feest

Wil jij een onvergetelijk verjaardagsfeestje organiseren voor je kleine jongen of meid? Haal dan de sfeer van Disneyland Parijs naar je eigen woonkamer! Zo kun je al met een klein budget een superleuk en gezellig partijtje organiseren. Met de juiste aankleding en feestartikelen wordt het Disney thema feest een doorslaand succes. Wij hebben 3 tips voor het organiseren van een onvergetelijk Disney thema feest voor je op een rij gezet.

Kies een thema voor jouw Disney thema feest

Je kunt het natuurlijk bij Disney als thema houden, maar Disney is heel erg breed. Dit zijn onder andere films, figuren, pretparken en nog veel meer. Van Star Wars tot Marvel en Cars tot Disney prinsessen. Je kunt het beste één thema kiezen om het makkelijker en overzichtelijker te maken. Organiseer bijvoorbeeld een tropisch Lilo en Stitch feestje met bloemenkransen, rieten rokjes, tropische tunes en een goodiebag vol met spulletjes voor naar het strand.

Disney versiering voor een kinderfeestje

Met Disney versiering maak je gelijk een magische plek van jouw woning. Afhankelijk van het thema dat je hebt gekozen, ga je bijvoorbeeld voor Cars versiering of Frozen versiering. Met vlaggenlijnen, ballonnen, tafelkleden, wegwerpbordjes en wegwerpbekers creëer je direct de gewenste sfeer. Vergeet niet om het thema te vermelden op de uitnodiging en de vriendjes van je zoon of dochter te vragen om zich te verkleden. Disney outfits zijn onder andere te koop bij low-budget winkels als de Primark en C&A.

Ook leuk: kies een gedeelte van Disneyland Parijs en kleed jouw woonkamer of tuin helemaal aan in deze sfeer. Bouw de woonkamer bijvoorbeeld om tot Frontierland en laat de kinderen bij binnenkomst een cowboyhoed opzetten. Op YouTube vind je playlists met de muziek uit verschillende delen van het pretpark, zoals deze Disneyland Park Music mix.

Disney thema feest met Disney hapjes

Het feest is natuurlijk niet compleet zonder wat smakelijke (en gezonde) hapjes. Snij bijvoorbeeld plakjes appel in de vorm van Mickey Mouse of maak koekjes met de kids in de vorm van hun favoriete Disneyheld. Cupcakes zijn ook eenvoudig in thema te versieren. Maak bijvoorbeeld stormtrooper-cupcakes voor een kinderfeestje met Star Wars thema. Dit doe je heel gemakkelijk met een marshmellow en zwarte voedselstift. Blijven de kinderen eten? Maak dan vooraf pizzadeeg in de vorm van Mickey en laat de kinderen vervolgens zelf de pizzabodem bedekken met pastasaus, groente, kaas, salami, olijven of wat ze ook maar zelf op hun pizza willen doen.

Ben jij op zoek naar meer leuke inspiratie voor je kinderfeestje? Dit zijn 5 leuke buitenactiviteiten voor tijdens een kinderfeestje.

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
5 leuke vakantiekampen voor kinderen
VOLGEND BERICHT
Waar moet ik aan denken bij het organiseren van een kinderfeestje?

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER