15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
Tips kinderfeestje

Waar moet ik aan denken bij het organiseren van een kinderfeestje?

Is je kleine binnenkort jarig en ga je een kinderfeestje organiseren? Leuk, maar stiekem ook wel een beetje spannend. Je gunt jouw kind natuurlijk de perfecte dag en wilt dat iedereen het naar zijn zin heeft. Wij geven je 4 tips voor het organiseren van een kinderfeestje.

Uitnodigingen voor een kinderfeestje

De vriendjes en vriendinnetjes van je kind zijn natuurlijk één van de belangrijkste onderdelen van het feestje. Zorg dus bij het organiseren van het kinderfeestje dat je je kind op tijd de uitnodigingen van het feestje laat uitdelen, zodat iedereen erbij kan zijn. Probeer daarnaast met de uitnodigingen zo inclusief als mogelijk te zijn en ervoor te zorgen dat niet net dat ene kindje buiten de boot valt, want dat kan veel verdriet opleveren.

Maak je kinderfeestje compleet met snacks

Het gezegde “een kinderhand is snel gevuld” bestaat natuurlijk niet zonder reden. Kinderen zijn al snel blij en tevreden met kleine dingen. Zo lang je zorgt bij het organiseren van het kinderfeestje dat je in ieder geval wat lekkere snacks in huis hebt, kun je er al bijna zeker van zijn dat er plezier zal zijn.

Kies een thema voor het kinderfeestje

Het is altijd leuk om een thema te koppelen aan het kinderfeestje. Kies daarom bij het organiseren van het kinderfeestje een thema dat jouw kind leuk vindt en dat ook leuk is voor de andere kinderen. Denk bijvoorbeeld aan een Disney thema feest. Laat alle kinderen verkleed komen als hun favoriete Disney karakter en hang leuke versieringen op. Naast het thema bepalen kun je trouwens ook een springkussen huren. Hiervoor zijn genoeg mogelijkheden zoals een springkussen huren in de Gelderse Vallei of een springkussen huren in Flevoland.

Kinderfeestje met begeleiding

Alles is geregeld. Je hebt aan het eten gedacht, de versieringen opgehangen, leuke activiteiten gepland en een springkussen gehuurd. Dan komen alle kinderen aan en bedenk je opeens: nu moet ik een hele middag in m’n eentje voor 10 kinderen zorgen. Oeps! Zorg ervoor dat je op voorhand één of twee ouders vraagt om de dag met je te begeleiden, zodat je zeker weet dat er de hele tijd genoeg helpende handen zijn. Makkelijker voor jou en leuker voor de kinderen!

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
3 tips voor het organiseren van een Disney thema feest
VOLGEND BERICHT
Spelen met Lego: dit leren kinderen ervan!

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER