15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
uitjes met de kinderen

Op zoek naar de leukste uitjes met de kids? Wij hebben 4 leuke kinderuitjes op een rijtje gezet

De winter komt eraan en dat merken we! We hebben een ontzettende lange zomer gehad en dan kan je van alles gaan doen met de kinderen. Met dit weer is het wat lastiger maar toch zijn er nog veel dingen die je kunt gaan ondernemen. Wij hebben verschillen uitjes voor je op een rijtje gezet voor verschillende leeftijden. En het mooiste: deze uitjes zijn allemaal betaalbaar! Lees snel verder.

Nijntje museum voor peuters & kleuters

Het Nijntje museum is hetzelfde als de wereld, maar dan een stukje kleiner! Er zijn verschillende themaruimtes zoals: het huis van Nijntje, de dokter en de dierentuin. In deze themaruimtes ontdekken peuters en kleuters stap voor stap de wereld. Je hebt verschillende activiteiten waardoor de kinderen de wereld beetje bij beetje leren kennen. Je peuter kan een kijkje nemen in het huisje van Nijntje, en hier verschillende activiteiten uitvoeren. Zoals: in de keuken puzzelen met taartjes en brood, in de huiskamer zijn er voorleesboekjes en boven kan je Barbara de Beer in bad doen of lekker in bed stoppen. In de dierentuin van het Nijntje museum kan je kind met allerlei dieren spelen. De kinderen kunnen verschillende vachtjes van dieren voelen, luisteren naar dierengeluiden en leren wat welk dier eet. Elke zondag wordt er voorgelezen om 14:00 en 15:00 en er zijn elk weekend leuke workshops in het kunstlokaal. Er zijn gezinstickets verkrijgbaar voor  twee volwassenen en  twee kinderen, deze kosten €22.50 en kan je online bestellen. Een leuk uitje voor de kinderen die ook nog eens leerzaam is!

Sprookjes wonderland voor kinderen van 0-12 jaar

Sprookjeswonderland is een leuk pretpark voor kleine kinderen. Een leuk kinderuitje om met het gezin van te genieten. Sprookjeswonderland is een soort Efteling maar dan kleiner en een heel stuk goedkoper. Je vindt hier leuke kindervriendelijke attracties zoals: een carrousel, auto’s besturen, in een dobberbootje varen en nog veel meer! Er is een natuurspeeltuin, een kinderboerderij en leuke voorstellingen! In de winter  heb je een speciaal winterprogramma. Je kunt een kijkje nemen in berenwinterland, de peuters en kleuters zullen zich hier zeker goed vermaken! Tot twee jaar is gratis, vanaf twee jaar is het €10,50 per persoon.

Monkeytown voor kinderen 1-12 jaar

Een leuk en spannend speelparadijs voor kinderen van één tot twaalf jaar. In Monkeytown vind je verschillende klim- en klautertoestellen die voor heel veel uitdaging zorgen. Voor de allerkleinsten is er een apart speel gedeelte. Vanaf 4 jaar mogen de kinderen ook in de overige klimgedeeltes en attracties. Het is ook mogelijk de verjaardag van jouw kind in Monkeytown te vieren. Er zijn verschillende kinderfeestjes arrangementen. De prijzen per persoon vanaf 1 jaar is €7.50. De prijzen kunnen per filiaal wel iets afwijken. Vanaf 18 jaar is het gratis. Bij dit kinderuitje weet je zeker dat de kinderen zich flink uit kunnen leven.

Tivoli amusementspark voor kinderen van 1-12 jaar

Een leuk park voor kinderen van één tot 12 jaar. Het park is winterklaar gemaakt voor komende winter. Er zijn verschillende attracties aanwezig zoals: autobaantje, binnenspeeltuin, race pop-ups, kinderschaatsbaan, winter world luchtkussen, spring- en speelparadijs (buiten) en legotafels. Genoeg te doen voor elke leeftijd! Er wordt ook regelmatig een show gegeven: Tiffi’s Winter Show. Beleef samen met Tiffie de magie van de winter! De entreeprijzen van kinderen van 1 tot 12 zijn €7.50 per persoon. Volwassenen zijn gratis.

Met het slechte weer hoef je natuurlijk niet te deur uit. Je kunt bijvoorbeeld ook lekker gaan knutselen met de kinderen thuis! Heb jij nog andere leuke ideeën om met de kids te doen met het slechte weer? Of heb je uitjes met kinderen die je aanraadt? Reageer dan onder dit artikel. Vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram.

 

Delen:
VORIG BERICHT
Autoritaire en democratische opvoeding: meer info
VOLGEND BERICHT
Kerst knutselen met peuters. De leukste knutselwerkjes op een rijtje

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER