15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
taart voor op een kinderfeestje

Met deze 4 activiteiten organiseer je een top kinderfeestje!

Jaar in jaar uit een goed kinderfeestje organiseren is nu eenmaal geen gemakkelijke opgave. Een bezoekje aan de bakker, lasergamen, karten of bowlen behoren vandaag de dag namelijk al tot de ‘standaard’ feestjes en dat wil je nu juist niet hebben. Het is dus de hoogste tijd om het eens over een andere boeg te gooien. Hoe je wel een fantastisch feestje organiseert? In dit artikel leggen wij het je uit aan de hand van vier activiteiten!

1. Actief aan de slag!

In het tijdperk van virtual reality en smartphones is het juist weer leuk om eens ouderwets actief bezig te zijn. Wat dacht je van een dagje mountainbiken of een zeilcursus aan het Veerse meer? Behalve dat je heel de dag met z’n allen in de weer bent, is iedereen ook weer eens lekker buiten. Al snel zal je zien hoe verfrissend een actief kinderfeestje werkt. Daarnaast is de kans groot dat alle kinderen dit veel avontuurlijker en spannender vinden dan een potje lasergamen!

2. Selfie

Wat je ook gaat doen, het is natuurlijk wel zo leuk om de dag goed vast te leggen. Dat kan met behulp van foto’s en video’s. Denk bijvoorbeeld aan de doe-het-selfie-box. Het huren van fotohokje was nog nooit zo makkelijk. Zo kun je namelijk gedurende de hele dag iedereen zijn eigen selfie laten maken. Handig wanneer je bijvoorbeeld een ‘aftermovie’ of een fotoboek na afloop wilt maken.

3. Workshops

In een workshop leer je in korte tijd de fijne kneepjes van een vak! Wat dacht je van een DJ-workshop! Misschien schuilt in jou wel de nieuwe Martin Garrix of Hardwell. Het leuke van een workshop is dat deze vrijwel voor alles te vinden zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van dans, muziek, koken of sport. Tegelijkertijd is het iets dat je niet  snel zult gaan doen. Zo organiseer je dus eenvoudig een originele activiteit voor je kinderfeestje en hoef je ook nog eens bijna niets te regelen!

4. En anders?

Uiteraard kun je ook nog steeds op de ouderwetse manier een feestje geven. Bijvoorbeeld door het organiseren van een eigen speurtocht die je thuis afsluit met een overheerlijke barbecue of patat met appelmoes. En wil je iets te doen hebben voor of na het eten? Het huren van een springkussen of een rodeostier is tegenwoordig zo gebeurd! Hiermee weet je zeker dat niemand zich in de tussentijd verveelt en heb je zelf alle tijd om bijvoorbeeld het eten klaar te maken.

Zoals je ziet zijn er tal van leuke mogelijkheden wanneer het aankomt op het organiseren van een kinderfeestje. Laat je fantasie de vrije loop en denk out-of-the-box! Veel succes met het organiseren van je feestje!

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
Maak een kinderfeestje compleet met deze 5 ideeën
VOLGEND BERICHT
De 3 leukste gadgets voor kinderen!

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER