15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
vieren van de verjaardag

De verjaardag van mijn jongens voorbereiden

Met de  verjaardagsvoorbereiding van mijn kinderen begin ik altijd behoorlijk vroeg . Eigenlijk is het absurd dat ik nu al bezig ben met de verjaardagen van mijn kids. Ik kan er niks aan doen! Als ik denk aan hun verjaardagen word ik gewoon zo ontzettend enthousiast! Hun verjaardag is ook voor mij elk jaar een bijzonder moment. In mijn blog lees je hoe ik de verjaardagen van mijn kinderen voorbereid en hoe ik mijzelf stiekem ook weer een beetje kind voel.

De grote dag

Het is nu juni en Jaylano en Devano zijn in oktober en december jarig. Ik ben er dus al behoorlijk op tijd bij. Op dit moment ben ik al aan het oriënteren wat ik mijn jongens ga geven voor hun verjaardagen. Het liefst geef je als moeder natuurlijk alles wat hun hartje verlangt. Ik heb al een aantal leuke cadeaus gezien waar ik echt niet uit kan kiezen. Het moet natuurlijk ook wel realistisch blijven en niet te hoog in de kosten oplopen. Als ik gewoon mijn gang zou gaan, net als vorig jaar, geef ik makkelijk duizend euro uit voor een verjaardag. Beetje absurd natuurlijk.. Maar het is gewoon zo leuk! Als mijn kids jarig zijn, voel ik weer dezelfde kriebels die ik zelf had als klein kind op mijn verjaardag! Als hun moeder wil ik er gewoon voor zorgen dat ze een onvergetelijk dag hebben.

Thuis vieren of naar een indoor speelparadijs?

De locatie is nog een twijfelgevalletje. Thuis vieren is leuk met andere kindjes en de mensen die dichtbij mijn kinderen staan. In hun geval is het natuurlijk nog leuker om naar een indoor speelparadijs te gaan met hun eigen vriendjes en vriendinnetjes. Nu ik dit blog schrijf, heb ik denk ik al mijn keuze gemaakt: het wordt een indoor speelparadijs! De jongens zijn gek op binnenspeeltuinen en kunnen zich hier makkelijk een hele dag vermaken. Niet onbelangrijk: zo heb je thuis niet alle rotzooi en hebben ze gegarandeerd een leuke dag.

Verjaardagscadeaus

Eerst wilde ik natuurlijk weer overdrijven. In eerste instantie was het cadeau idee een auto op accu die ze zelf kunnen besturen. Maarja, dan vond ik één auto weer zo zonde want de ene wel en de andere niet? Dat kan toch niet! Ook wilde ik daarbij nog een quad op accu kopen. Uiteindelijk worden  dit niet de verjaardagscadeaus maar mijn kennende hebben ze die waarschijnlijk nog wel voor het eind van dit jaar… Wat speelgoed betreft ben ikzelf nog een klein kind. Zoveel dingen waarvan ik denk: dat zullen ze echt super gaaf vinden! Soms moet ik mezelf echt bedwingen om geen spullen voor mijn jongens te kopen.  Maar wat de verjaardagscadeaus wel worden? Daar ben ik nog niet helemaal over uit… Voor Jaylano zit  ik te denken aan een fiets met zijwieltjes. Hij wordt dit jaar namelijk drie. Een mooie leeftijd voor een fiets dacht ik zo. Nu zit ik nog wel te twijfelen tussen twee fietsjes die ik erg leuk vind.. Welke zouden jullie kiezen?

Devano krijgt een loopfiets. Zo hebben ze allebei ongeveer hetzelfde cadeau en maken ze hopelijk geen ruzie om de fietsjes! Ik heb twee leuke loopfietsjes gevonden. Hopelijk ben ik er tegen december uit welke het gaat worden. Advies is welkom! 😊 Mocht je zelf één van deze loopfietsjes hebben, dan hoor ik graag jouw ervaring!

Taart

Vorig jaar heb ik bij allebei een stapeltaart laten maken door een vriendin van mij en die waren ontzettend lekker! Maar misschien was zo’n stapeltaart iets teveel van het goede. Ik kon namelijk van beide taarten  een deel van de taart invriezen. Dus dit jaar ga ik waarschijnlijk voor een kleiner formaat  maar wel weer met een leuk thema! Het is wel lastig om een thema te kiezen. Ze vinden namelijk elke week iets anders leuk. De favorieten van Jaylano zijn op dit moment: Paw Patrol en Super wings. Bij de jongste is dit Peppa Pig en Bumba. Ach waarschijnlijk vinden ze de taart sowieso leuk! Als er maar iets op staat wat herkenbaar voor ze is.

Hoe vier jij de verjaardag van je kleine en heb je een budget voor de verjaardag? Laat het me weten onder dit artikel! Ben namelijk erg benieuwd of meer moeders zo’n erge behoefte hebben om bakken met geld uit te geven aan de verjaardag🤐 Vind je het leuk wat ik wekelijks deel op Facebook en Instagram? Vergeet me dan niet te volgen! Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van mijn belevenissen en struggles als alleenstaande moeder.

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
Op rondreis met de kids? 3 tips voor een vlekkeloze vakantie naar het buitenland
VOLGEND BERICHT
De goedkoopste uitjes en vakanties met kids? Zo doe ik dat!

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER