15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
organiseer een kinderfeest

Maak een kinderfeestje compleet met deze 5 ideeën

Veel ouders kennen het gevoel: kinderfeestjes-stress! Je kindje is jarig en wat gaan we doen? Als kinderen wat ouder zijn, hebben ze zelf wel ideeën over hoe hun feest er uit moet zien. De allerkleinsten hebben natuurlijk nog geen eigen inbreng. Maar hoe dan ook, je wilt een onvergetelijk feest voor de kleine! En de kosten van een kinderfeestje moet het liefst ook nog betaalbaar zijn, en daarom wil je het feest niet uitbesteden. Bekijk hieronder vijf ideeën waarmee je ieder kinderfeest compleet maakt.

1. Jongens in actie

Kleine jongens zijn druk en moeten bewegen. Spring daar op in…letterlijk! Huur een springkussen en je hebt geen kind aan ze. Springkussens zijn er in allerlei maten en verschillende thema’s. Een ding, zorg wel voor toezicht en een doosje met pleisters om te plakken op zere knietjes en kleine traktaties om tranen weg te nemen.

2. Roze poederwolkjes

Sommige meisjes houden er niet van; maar de meeste kleine meisjes zijn dol op oogschaduw, nagellak en haren mooi maken. Een feestje waar de meiden zich kunnen uitleven met make-up is dan ook gegarandeerd een succes. Als je zelf goed bent in het mooi maken van de dames, kan je ze helpen. Je kunt ook iemand inhuren die ze gaat helpen bij opmaken. Na afloop een mooie portretfoto maken van alle dames, apart en met de hele groep samen. Zeker weten dat ze daar nog lang over napraten.

3. Samen spelletjes spelen

Ouderwets samen een spelletje doen is altijd leuk. Vooral als je het echt samen doet! Dus jong en oud, meisje of jongen. Als je een heel parcours maakt van allerlei spelletjes is er voor ieder wat wils. Lekker bewegen op de skippybal of met de hoepel, blik gooien of mikado spelen met hele grote stokjes…genoeg variatie. Maak een grabbelton met leuke kleine cadeautjes, zo heeft iedereen prijs. Kijk eens in je kast of vraag bij vrienden en familie of zij nog geschikte spellen hebben. Je kunt ook de spelletjes huren.

4. Pyjamaparty!

Je bent de liefste mama en papa als alle vriendjes en vriendinnetjes mogen blijven slapen. Een pyjamaparty is een gegarandeerd succes. Van slapen komt niet zo heel veel maar dat is des te leuker. Zoek op Netflix leuke films, regel popcorn en starten maar… De kamer verbouw je tot een groot matras. Met lichtjes, knuffels en kussens. Je slaapt zelf ook niet veel maar het feestje is een groot succes!

5. Zomerfeest

Stel, het kinderfeest is in de zomer. De weersvoorspelling is goed. Dan kan je beslissen om een poolparty te organiseren. Het is handig als je zelf een zwembad hebt. Versier de tuin feestelijk en zorg je voor allerlei opblaasbanden, strandballen en verschillende parasols voor schaduw. Geen man overboord als je geen zwembad hebt. Een tuinslang, waterballonnen of opblaasbadjes in de tuin, net zo’n groot succes!

Je hebt heel veel mogelijkheden om een onvergetelijk feest voor je kinderen te organiseren. En dat hoeft niet altijd heel duur te zijn. Zeker als je zelf ook wel van een feestje geven houdt! Wat ga jij doen?

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
5 onmisbare elementen in een kindvriendelijke tuin
VOLGEND BERICHT
Met deze 4 activiteiten organiseer je een top kinderfeestje!

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER