15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
Tips cadeaus voor vaders

Originele cadeaus voor vaders, 5 ideeën op een rij

Is papa bijna jarig of is het binnenkort Vaderdag? Een leuk cadeau verzinnen – voor wie dan ook – kan sowieso lastig zijn, maar is voor mannen toch vaak nog iets moeilijker. Sokken, gereedschap en drank zijn de standaard cadeaus voor vaders. Niks mis mee en ze vallen heus vaak in de smaak, maar het kan origineler! Dus volgend cadeaumoment verras jij jouw pa, of de vader van jouw kinderen, met één van deze 5 originele cadeaus.

Cadeau voor vader tip #1 – Gepersonaliseerd boek

Er bestaan leuke prentenboeken met papa in de hoofdrol, waarbij het mogelijk is de naam van de vader op de kaft te laten zetten. Dit kan soms ook bij een ander soort boeken. En zo niet, dan kun je ook altijd gewoon een mooi boek uitkiezen en er zelf een boodschap in schrijven.

Cadeau voor vader tip #2 – Een spelletje

Spelletjes; wie houdt er niet van? Veel vaders zijn hartstikke competitief en zullen dus heel blij worden van een bord- of kaartspel waarbij ze er alles op alles kunnen zetten om te winnen. Geen zin in een wedstrijd met een overenthousiaste vader? Geef hem een toiletgolf-matje cadeau. Een wat? Ja, een klein golfbaantje voor bij de wc, zodat hij tijdens een toiletbezoek in zijn eentje een potje kan golfen. Heb jij geen last van zijn competitiedrang!

Cadeau voor vader tip #3 – Iets lekkers

Vrouwen staan bekend als chocolademonsters, maar ook mannen kunnen regelrechte zoetekauwen zijn. Ken jij er zo eentje? Geef hem een pot snoep, of een stuk chocola – niet zomaar één, maar een persoonlijke chocoladereep met tekst bijvoorbeeld! Zo kun je meteen laten weten dat je deze vader geweldig vindt en hoef je dat niet meer op een kaartje te schrijven. Persoonlijk zeggen mag natuurlijk ook altijd…

Cadeau voor vader tip #4 – Een massage-apparaat

Papa’s werken hard, dus wat ontspanning verdienen ze wel. Wat heerlijk relaxend kan zijn, is een massage. Ben je zelf niet zo’n masseur, dan kun je het werk overlaten aan een massage-apparaat. Je hebt verschillende soorten en maten en ze hoeven niet duur te zijn. Voor iets meer dan een tientje worden vaders schouders en rug weer helemaal losgemaakt.

Cadeau voor vader tip #5 – Een (draagbare) barbecue

Stoere mannen houden van barbecueën, dat is het cliché. Stoere man of niet, barbecueën vindt vrijwel iedereen lekker. Óók de mensen die vegetariër zijn, want naast vlees kun je nog heel veel andere dingen grillen. Als deze papa nog geen barbecue heeft, dan is dit een zeer geschikt cadeau – want in elk huishouden wordt ‘ie wel eens gebruikt. Kies je voor een draagbare variant, dan kunnen jullie hem ook meenemen naar het park of op vakantie.

Zie dit artikel voor nog meer originele cadeautips voor vader. We geven ook tips voor cadeaus voor aanstaande vaders!

Delen:
Categorie:Knutselen
VORIG BERICHT
Redenen waarom je peuter een loopfiets geweldig vind
VOLGEND BERICHT
4 Heerlijke traktaties om te trakteren op school

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER