15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
Cadeaus vaderdag

4 leuke vaderdag cadeaus voor je op een rij!

Vaderdag is dé dag om jouw vader, opa, stief- of schoonvader eens in de watten te leggen met een leuk en origineel vaderdagcadeau. Iedere derde zondag van juni is het vaderdag. Zet zondag 21 juni 2020 maar alvast in je agenda, want de vaders van Nederland hopen stiekem wel op een leuk cadeautje. Heb jij even geen inspiratie of ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de vader die eigenlijk alles al heeft? Wij hebben 4 leuke vaderdag cadeaus voor je op een rij gezet. Zo maak je jouw papa blij!

Vaderdag cadeau tip 1 – Barbecuespullen

Veel mannen zijn gek op barbecueën en attributen hiervoor hebben ze nooit genoeg. Geef bijvoorbeeld een goede set tangen cadeau of een mooi barbecueschort. Deze kun je vaak personaliseren met je eigen tekst, wat het cadeau extra leuk en origineel maakt. Een compleet pakket geven? Ga langs de slager en de visboer voor verse ingrediënten en geniet met elkaar van de heerlijke maaltijden die je vader bereidt. Al hoeft hij op vaderdag niets te doen natuurlijk!

Vaderdag cadeau tip 2 – Lekkere taart

De liefde van een man gaat door de maag, dus verras je vader met een lekkere zelfgemaakte taart op vaderdag. Leef je helemaal uit in de keuken en maak een lekkere worteltaart of een taart met meerdere gekleurde lagen. De kinderen vinden het hartstikke leuk om te helpen en kunnen niet wachten om hun papa te verrassen met een zelfgemaakte taart. Je kunt ze ook nog helpen met het knutselen van een extra cadeautje voor vaderdag, zodat papa helemaal in het zonnetje wordt gezet. Ook kun je een taart bestellen met een mooie foto van jullie samen op de taart van eetbaar marsepein.

Eerste vaderdag? Bekijk deze cadeaus voor aanstaande vaders!

Vaderdag cadeau tip 3 – Goede fles rum

Met een lekkere fles drank zit je altijd goed. Een goede fles rum geef je alleen bij speciale gelegenheden, en vaderdag is een uitermate geschikt moment. Rum geschenken zitten mooi verpakt in een exclusieve verpakking. Vaak zit er een extra collectors item bij, zoals een bijpassend glas. Deze nieuwe rum drinkt je vader in stijl.   

Vaderdag cadeau tip4 – Fotoboek met bijzondere momenten

Jullie hebben samen al zoveel mooie momenten meegemaakt. Zoek je favoriete foto’s uit van jou en je vader of opa en de kleinkinderen en maak hier een bijzonder fotoboek van. Dit cadeau is erg persoonlijk en je vader ziet hoeveel tijd en liefde jij in het maken van het boek hebt gestopt. Dit maakt het nog leuker om door de verzameling te bladeren. Heb je geen tijd om een heel fotoboek in elkaar te zetten? Koop dan een mooi fotolijstje waarin je jullie leukste foto stopt.

Delen:
Categorie:Activiteiten
VORIG BERICHT
De top 5 kindercadeaus waar ieder kind blij van wordt
VOLGEND BERICHT
Een leuk bungalowpark in Nederland als de quarantaine voorbij is; die heb ik gevonden!

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER