15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
moederdag 2019 geschenken

De 3 leukste Moederdag geschenken om te geven

Elke tweede zondag in mei is het weer zover. Moederdag. Een dag om het moederschap te vieren. Bij hen die aan Moederdag doen, staat deze dag in het teken van het verwennen van moeder (veelal) in de vorm van een ontbijt op bed en geschenken. De allerjongsten hebben op het kinderdagverblijf of op school vaak zelf al cadeaus in elkaar geknutseld. In dit artikel bespreken wij de niet-in-elkaar-te-knutselen variant en hebben wij de 3 leukste Moederdag geschenken voor jullie op een rijtje gezet, zodat jullie alvast wat inspiratie op kunnen doen.

1. Luxe Swarovski metalen balpen graveren

Je hebt het vast wel eens gehoord. “Diamonds are a girl’s best friend”. Nee, mannen en kinderen. Geen paniek. Wij gaan het niet hebben over sieraden – hoewel je haar daar ook vaak wel ontzettend blij mee maakt. Kijk, je kunt natuurlijk “gewone” balpennen bedrukken, maar wat dacht je van het laten graveren van een luxe Swarovski metalen balpen? Ongetwijfeld zal deze binnen no time ook moeders beste vriend zijn. De Crystal pen van het topmerk Charles Dickens is een zeer elegante zwart schrijvende metalen balpen met Swarovski kristallen in de clip verwerkt. De pen is verpakt in een fluwelen opberghoesje in een luxe geschenkcassette met magneetsluiting. Laat je het ons weten als haar ogen net zo fonkelen als de Swarovski kristallen van de balpen?

2. Moederdag brunch

Hoewel Moederdag een dag is waarop moeder verwend wordt, valt genieten met de kinderen en samenkomen met de rest van de familie daar natuurlijk ook onder. Ga dit jaar voor de ervaring en maak er een gezellig onderonsje van met lekker en leuk in het thema. Een Moederdag brunch! Laat de kinderen tijdens deze brunch zelf iets lekkers maken, de tafel versieren of de uitnodiging maken. Met zo’n brunch mag – nee, moet – er uitgepakt worden. Croissants, bananenpannenkoekjes en sandwiches met zalm, roomkaas en komkommer. Allemaal net iets luxer en uitgebreider dan er normaal tijdens ontbijt of lunch gegeten wordt. Loopt het water jullie ook al in de mond?

3. Polaroid fotolijst met LED verlichting

Een moeder is altijd trots op haar kind(eren) getuige de vaak vele foto’s aan de wand. Wanneer je haar een polaroid fotolijst met LED verlichting met daarin een voor haar speciale foto cadeau geeft, zal niet alleen zij vol trots van oor tot oor stralen. In zo’n fotolijst straalt de foto zelf namelijk ook. Werkend op batterijen schijnt vanachter de foto het LED licht, waardoor deze een prachtige gloed krijgt en het effect van een polaroidfoto heeft.

En? Weten jullie al welk geschenk jullie dit jaar met Moederdag gaan geven?

Delen:
Categorie:Mama
VORIG BERICHT
Mama doet nooit niks: hoe mijn vrije dag eruit ziet
VOLGEND BERICHT
Opvoedadvies voor mama met jongens

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER