15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
brunch organiseren kinderen

De 3 leukste brunches om te organiseren voor kinderen

Een brunch organiseren voor kinderen is heel gezellig, maar kost wat voorbereiding. Zorg dat je tijdig boodschappen doet en weet wat iedereen lekker vindt. Vervolgens maak je afspraken over de tijd en datum en zorg je dat de tafel volledig gedekt klaarstaat (uiteraard kun je hierbij hulp vragen). De leukste brunchen voor kinderen? Daar lees je meer over in het artikel!

1. Paasbrunch

Eén van de leukste brunches om te organiseren voor kinderen is een paasbrunch. Pasen is vaak een gezellig samenkomen met familie en vrienden, en dus een uitstekende tijd voor een brunch. Tijdens een paasbrunch serveer je uiteraard leuk versierde eieren, paaschocolade, een heerlijk paasbrood en genoeg (luxe) beleg. Bedenk uiteraard goed hoeveel mensen mee zullen eten en of zij bepaalde dingen wel/niet eten. Dek de tafel samen met je kinderen en maak er een gezellige brunch van, vol met leuke decoratie en een stuk boter in de vorm van een paashaas bijvoorbeeld. Voor de ouders kan een glaasje bubbels ook zeker niet misstaan bij de brunch! Dit kun je als aperitief serveren, waarbij je voor de kinderen kan kiezen voor kinderchampagne.

2. Amerikaanse brunch

Doe eens gek en kies voor een brunch in Amerikaanse stijl. Inspiratie hiervoor kun je halen uit kookboeken en door onderzoek op internet te doen naar een echt Amerikaans ontbijt/lunch. De kinderen zullen bijvoorbeeld weg zijn van de American pancakes en/of de muffins. Maar ook de welbekende wentelteefjes zijn een zeer goede aanvulling voor een Amerikaanse brunch. Amerika staat bekend om zijn fast food ketens. Let dus wel op de gezondheid van je kinderen en serveer ook een omelet, jus d’orange en vers fruit.

3. Moederdag brunch

Er kan haast geen leukere brunch zijn voor kinderen, dan eentje tijdens moederdag. Uiteraard is dit een dag waarop een moeder verwend moet worden, maar genieten met kinderen is dat natuurlijk ook. Nodig ook oma’s uit en laat je kinderen zelf wat lekkers maken, de tafel versieren of een uitnodiging voor de brunch maken. Tijdens een Moederdag brunch kan er van alles en nog wat op tafel worden gezet. Zo kunnen er croissants afgebakken worden, bananenpannenkoekjes gebakken worden, maar ook heerlijke sandwiches met zalm, roomkaas en komkommer kunnen geserveerd worden. Kleine sandwiches vallen altijd in de smaak en hiervoor bepaal je uiteraard zelf het beleg. Tijdens Moederdag mag het wat luxer en uitgebreider dan normaliter wordt gegeten tijdens een ontbijt of lunch. Er zijn ook diverse brunchtips te vinden op internet, haal hier vooral je inspiratie uit om er een onvergetelijke brunch van te maken!

Een brunch kan speciaal georganiseerd worden voor een gelegenheid zoals bovengenoemde. Uiteraard kan een brunch ook georganiseerd worden voor een kinderfeestje of gewoon zomaar omdat het lekker en gezellig is! Tref tijdig voorbereidingen en laat het je smaken.

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
4 tips voor een kindvriendelijk huis
VOLGEND BERICHT
De voor -en nadelen als je met je kinderen op vakantie gaat naar Zuid-Afrika

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER