15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
moederdag

Een heerlijk weekendje; dit was voor mij pas echt genieten!

Afgelopen weekend, oftewel Moederdagweekend, hebben we eigenlijk gewoon een simpel weekendje gehad maar ‘’oh wat was het heerlijk!’’ In dit blog vertel ik je hoe onze eerste Moederdag met zijn drietjes was. Ondanks dat het toch even raar was, hebben wij een super weekend gehad. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Moederdagcadeautjes

Mijn jongens; Jaylano en Devano gaan natuurlijk naar de opvang en hebben zelf nog geen besef van “Moederdag”. Op de kinderopvang maken ze wel altijd een leuk cadeautje voor alle mama’s en deze zijn natuurlijk hartstikke leuk om te krijgen! Want wat is er leuker dan een zelf gemaakt cadeautje van je kind? Precies, helemaal niets! Mijn kinderen hadden zeker iets leuks geknutseld! Devano had een theepot tekening waar zijn handjes op stonden met verf, een lekker chocolaatje en een theezakje met de mededeling dat mama ook wel eens moet relaxen. Superleuk natuurlijk. Jaylano had een koektrommel beschilderd met daarbij een leuk gedicht. De koekjes die in de trommel zaten, had Jaylano ook zelf versierd. Die hebben we thuis lekker met z’n drietjes opgegeten.

Moederdag vieren

Zaterdagavondavond kregen een vriendin en ik opeens de ingeving om lekker op stap te gaan en Moederdag te vieren! Toevallig waren de kinderen en ik bij oma, dus hadden we ook al een oppas! We vonden dat we het wel hadden verdiend. We zijn allebei alleenstaande mama’s. Normaal wordt mama natuurlijk verwend door een papa. Maar wij moeten zelf onze “verwen” momentjes pakken, dus dat hebben we maar gedaan! Het was reuzegezellig! We zijn in verschillende cafés geweest, kwamen nog in een vrijgezellenfeest terecht en we zijn ten huwelijk gevraagd 😂 We waren allebei zo opgelucht dat we even iets anders aan ons hoofd hadden, dat alcohol niet eens nodig was. We hebben ons in ieder geval prima vermaakt en veel gelachen!

De volgende dag was ik wel een beetje “brak”. Het was aardig laat geworden. Ik lag om 04:30 uur in bed en om 07:30 uur begon Devano al “mama” te roepen. Desondanks was mijn humeur in een uitstekende staat😉 en dat gebeurt niet vaak als ik te weinig slaap! Deze dag gingen we naar een indoor speelparadijs. Ik wil namelijk een nieuwe traditie op Moederdag inbrengen. Ik hoef niet verwend te worden maar gewoon een dag genieten met de kindjes. Een indoor speelparadijs vond ik daar goed bij passen. Als ze wat ouder worden denk ik dat het Bobbejaanland of de Efteling wordt. Ook oma ging vandaag lekker mee naar de binnenspeeltuin.

Moederdag met mijn gezinnetje

Dit jaar is Moederdag een beetje anders als vorig jaar. Nu zijn we met zijn drietjes. Gelukkig is oma er die het maar al te leuk vindt om van alles met de kinderen te gaan doen! Eerlijk is eerlijk, in mijn eentje naar een indoor speelparadijs zie ik nou ook niet echt zitten. En stiekem is oma ook wel een beetje mijn moeder. Ze staat altijd voor ons klaar en niets is haar teveel. Dus als je mijn blog leest: bedankt oma! ❤ Hoe hebben jullie Moederdag gevierd met jullie gezin? Laat een reactie achter onder dit artikel. Als je nog vragen hebt mag je deze natuurlijk altijd stellen 😊 Vind je het leuk wat ik wekelijks deel op KidsFunZone? Vergeet mij dan niet te volgen op Facebook en Instagram! Zo ben je altijd op de hoogte van mijn laatste blogs en nieuwtjes.

Delen:
Categorie:Persoonlijk
VORIG BERICHT
Mama gaat op de gezonde tour! Zo probeer ik weer fit te worden:
VOLGEND BERICHT
De 4 leukste cadeaus voor de eerste verjaardag van je kind

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER