15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
Springkussen huren

De 4 voordelen van het huren van een springkussen

Op en neer. Op en neer. Een salto, voorwaarts en misschien zelfs achterwaarts. Jong en oud. Een springkussen is zoveel meer dan alleen een springkussen! Het is plezier, spanning en activiteit in een. En dat is nog maar een kleine greep uit de voordelen die het huren van een springkussen met zich meebrengt.

Huren springkussen voordeel 1: elke locatie denkbaar

Ja echt! Een springkussen kan overal staan. We denken namelijk vaak aan die hele grote, maar je hebt tegenwoordig ook hele mooie kleintjes die je kunt huren. Deze passen gemakkelijk in de tuin. Misschien niet geschikt voor dertig kinderen tegelijk, maar het past perfect als je een kleine tuin of een klein kinderfeestje geeft.

Huren springkussen voordeel 2: past bij het thema

Geef jij een kinderfeestje met een thema? Superleuk! Er zijn heel veel soorten springkussens die bij je thema passen. Heb je een prinsessenthema of komt iedereen verkleed als cowboys en indianen? Is het echt een feestje met allemaal jongens, dan kun je kiezen voor een springkussen die eruitziet als een voetbalveld. Er is tegenwoordig voor elk feestje wel een springkussen te huur die je thema versterkt.

Huren springkussen voordeel 3: overal te huur

Of je nu in het bovenste of onderste puntje van Nederland woont er is overal wel een plek waar je een springkussen kunt huren. Wil je een springkussen huren in De Peel of een springkussen huren in Eindhoven? Wij zien geen probleem. Een springkussen huren van topkwaliteit in een goede prijs is gemakkelijker dan ooit.

Huren springkussen voordeel 4: makkelijk zelf neer te zetten

Zo’n springkussen is vrij groot. Is het dan ook moeilijk om hem zelf neer te zetten? Zeker niet. Dat is zo fijn aan een springkussen huren: het is zo gepiept. Zorg uiteraard voor voldoende ruimte op de plek waar je hem wilt neerzetten. Rol vervolgens het kussen uit en sluit de blower aan. Nu is het een kwestie van wachten. Dat zal lastig zijn, want zeer waarschijnlijk staan de kinderen ernaast te trappelen tot je ze er op mogen!

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
De leukste kindershows in 2020 op een rij
VOLGEND BERICHT
Kinderchampagne tips voor oud en nieuw!

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER