15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
Oud en nieuw kinderchampagne

Kinderchampagne tips voor oud en nieuw!

Kinderen vinden het hartstikke leuk om af en toe met de volwassenen mee te doen. Dus als jij lekker aan je champagne staat te nippen, wil je mini-mi dit natuurlijk ook. Echte champagne geef je natuurlijk niet, maar deze kinderchampagnes lijken net echt en smaken voortreffelijk!

Net als papa en mama met een glas kinderchampagne

Kinderen vinden het natuurlijk hartstikke leuk om papa en mama na te doen. Geef ze daarom hun eigen kinderchampagne in een zelfde soort glas als jij. Vind je het spannend om hen met het glaswerk rond te laten lopen? Haal dan van die leuke plastic flutes voor de kinderen. Deze kun je vaak in vrolijke kleurtjes kopen. Als het klokslag twaalf uur is en het nieuwe jaar begint, kun je samen de flessen gaan ploppen!

Veel soorten kinderchampagnes

Als je denkt dat er alleen soorten champagnes zijn voor volwassenen met alcohol die je op oudejaarsdag kunt drinken, dan heb je het mis. Want ook met kinderchampagnes is er genoeg keuze. Sommige zijn iets bekender dan de ander. Zo kent iedereen natuurlijk wel de kinderchampagne van Jip en Janneke die te koop is bij de HEMA. Maar kies je dan de appel of aardbeiensmaak? Dat kan een lastige keuze zijn. Daarnaast zijn er ook kinderchampagnes van bijvoorbeeld de huismerken van supermarkten. Je kunt zelf een smaaktest met je kinderen houden of laat je inspireren door deze smaaktest van kinderchampagnes.

Kinderchampagne als cadeau

Ja, kinderchampagne is natuurlijk eigenlijk voor kinderen. Maar de flessen zijn zo leuk en de smaak is erg lekker dat je er ook voor kunt kiezen om een fles kinderchampagne cadeau te doen als je bij iemand oud en nieuw komt vieren. Bijvoorbeeld omdat iemand zwanger is, de Bob is of gewoon niet zo van alcohol houdt. Doe er voor de liefhebbers van champagne met alcohol dan een gewone fles champagne cadeau bij doen. Fijne oud en nieuw!

Duurt oud en nieuw jou te lang? Je kunt natuurlijk ook veel eerder zo’n leuke fles kopen als je iets te vieren hebt. Bijvoorbeeld als je een feestje met het gezin hebt vanwege een jubileum of

tijdens een kinderfeestje. Meer ideeën nodig voor een feestje voor de kinderen? Lees dan deze tips voor een kinderfeestje.

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
De 4 voordelen van het huren van een springkussen
VOLGEND BERICHT
Zo help jij je kids bij het leren lezen – 4 tips

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER