15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
2020 shows voor kinderen

De leukste kindershows in 2020 op een rij

“De glimlach van een kind doet je beseffen dat je leeft”. En die glimlach krijgen jouw kids zeker bij een van onderstaande kindershows. Met steeds een hoge klantwaardering beschouwen wij deze kindervoorstellingen tot de leukste van 2020.

1.    Bertus & Jaapie

Met een hoge klantwaardering mag Bertus & Jaapie wat ons betreft gerekend worden tot een van de leukste kindershows in 2020. Bertus & Jaapie – de twee leukste broertjes van Nederland – zijn wellicht bij jouw kid – en misschien stiekem ook bij jezelf – bekend van onder meer YouTube en van hun vele optredens door het hele land tijdens grote evenementen. Zo hebben ze opgetreden tijdens de Nijmeegse Vierdaagse en de Rhijnweek in Rhenen. In oktober 2018 gaven Bertus & Jaapie maar liefst 48 keer een Halloweenshow weg in Attractiepark Toverland in Sevenum.

Het staat vast dat Bertus & Jaapie van elke kindershow een knalfeest weten te maken. Het is een voorstelling boordevol muziek, magie en humor, waarin het olijke duo zich voorbereidt op een speciaal feest. Het is alleen nog maar de vraag of dat speciale feest wel door kan gaan, omdat een ongevraagde gast Bertus & Jaapie onverwachts belt. Om te weten hoe dat afloopt, moeten jullie toch echt zelf naar deze show gaan. Na de voorstelling kunnen jouw kinderen met de broertjes op de foto en kunnen ze handtekeningen van Bertus & Jaapie scoren. Hoe leuk is dat?

2.    Clown Zassie

Een andere leuke kindershow – eveneens met een hoge klantwaardering – is Clown Zassie, die net terugkomt van vakantie en daar als een clown zo gek op is. Hij weet daar naar eigen zeggen ook alles van. Of het nu gaat over het zwemmen naar Aruba of over het lopen naar Zuid-Frankrijk. Hij heeft het allemaal met eigen armen en benen gedaan. Maar daar trappen de kinderen natuurlijk niet zo gauw in. Wanneer Clown Zassie vervolgens zijn koffer erbij pakt om het aan de kinderen te bewijzen, begint deze knotsgekke en doldwaze show pas echt.

“Spectaculair” en “interactief” zijn woorden die daaraan toegevoegd kunnen worden. Helemaal wanneer je bedenkt dat het een voorstelling is waarin jongleer intermezzo’s, goocheltrucs, dans en muziek met elkaar worden afgewisseld en de kids zelf ook een rol op het podium mogen vervullen.

3.    Surprise Magic 4 Kids

We noemden het net al even: goocheltrucs. Een goochelshow is iets waar kinderen graag naar mogen kijken. Met een hoge klantwaardering rekenen wij Surprise Magic 4 Kids ook tot een van de leukste kindershows in 2020. Het is een voorstelling die geschikt is voor alle leeftijden. Goochelaar Paul en zijn assistente Karin laten de kinderen in muzikaal omlijste acts fantastische goocheltrucs zien. Van het verdwijnen en verschijnen van gekleurde jongleerballen en doeken en het zogenaamd doormidden zagen van assistente Karin door goochelaar Paul.

Surprise Magic 4 Kids is vooral een visueel kleurrijke kindershow. Deze voorstelling is – net als Clown Zassie en Bertus & Jaapie – een show die je tegen kunt komen in bijvoorbeeld een net geopend winkelcentrum, maar ook een die je zelf kunt boeken bij een entertainmentbureau.

Voor de leukste voorstellingen van dit jaar kun je ook online zoeken naar tickets voor een kindershow in het voor jou dichtstbijzijnde theater. Van welke show waren jouw kinderen helemaal weg?

Delen:
VORIG BERICHT
Op zoek naar een veilige gezinsauto? 3 voorbeelden op een rij
VOLGEND BERICHT
De 4 voordelen van het huren van een springkussen

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER