15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
Roze ballonnen

Organiseer jij een kinderfeestje? 5 leuke buitenactiviteiten

Wordt jouw draakje binnenkort een jaartje ouder? Dan heb je met geluk een heerlijke lente dag te pakken en kan je het feestje naar buiten verplaatsen. Organiseer je het feestje buiten, dan gaat er een nieuwe wereld aan mogelijkheden voor je open. De ruimte is groter, er zijn meerdere locaties, er kunnen meer kindjes worden uitgenodigd en dat betekent veel meer opties. Jij wil natuurlijk het leukste verjaardagsfeestje ooit organiseren en dat snappen wij. Daarom hebben wij de 4 leukste buitenactiviteiten op een rijtje gezet!

Vier je kinderfeestje in een speeltuin

Voor een kind is er bijna niks leukers dan met al zijn vriendjes en vriendinnetjes op avontuur te gaan in een speeltuin. Tegenwoordig is een speeltuin meer dan twee schommels, een wipwap en een glijbaan. Er zijn genoeg mogelijkheden om een waar outdoor speelparadijs te vinden in het mooie Nederland. Wil je er zeker van zijn dat je het speelparadijs voor jezelf hebt? Dan is het ook mogelijk om een speeltuin af te huren. Informeer hier echter wel eerst naar bij de gewenste speeltuin.
Is het mogelijk om de speeltuin af te huren? Dan is het ook leuk om een pagodetent te huren. In de pagodetent kun je alle cadeautjes van je kleine opbergen, een hapjestafel maken en schuilen voor de zon mocht het deze te warm zijn.

Vier je verjaardag in een zwembad

En dan natuurlijk niet in een binnenzwembad maar in een buitenzwembad! Deze activiteit is leuk voor zowel de kindjes als voor de ouders. Spendeer de hele dag in de zon, zoek afkoeling in het water en glijd met zijn allen van de glijbaan. Houd hier wel rekening met eventuele kindjes met zonneallergie of met broertjes, zusjes of vriendjes die nog met zwembandjes moeten zwemmen. Voor jezelf is het prettig als er nog een ouder meegaat zodat jij er niet alleen voorstaat. Misschien kan de vader van de kindjes mee. Ben je een alleenstaande moeder? Dan kun je misschien een vriendin of oma meevragen. šŸ˜Š

Breng een bezoekje aan de kinderboerderij

Misschien krijg je hier niet zoveel mee van de frisse buitenlucht, maar een bezoekje brengen aan de kinderboerderij is een leuke tijdsbesteding. Neem een zak wortelen mee van de supermarkt, verzorg een klein lunchpakketje voor de kindjes en vergeet de desinfecterende handgel niet mee te nemen. Deze dag staat garant voor veel plezier en lachende gezichtjes.

Word een met de natuur en organiseer een zoektocht

Dichter bij de natuur kun je niet komen. Neem de kinderen mee naar het bos en organiseer een speurtocht. Deze speurtocht is het leukste als de ouders van de uitgenodigde kindjes ook mee kunnen en alle ouders zich door het bos verspreiden. Uiteraard blijven er ook Ć©Ć©n of twee ouders bij de kinderen, want die laten we niet alleen door het bos dwalen. Iedere ouder neemt samen met een andere ouder zijn plek in en de zoektocht kan beginnen! Laat jij ze zoeken naar letters, naar cadeautjes of tegoedbonnen voor een patatje? Wees zo creatief mogelijk en bekijk de mogelijkheden!

Blijf dicht bij huis en organiseer een tuinfeestje

Voor een buitenactiviteit hoef je natuurlijk niet per se veel verder te kijken dan je eigen achtertuin. Is jouw achtertuin van een goed formaat? Dan is dit ook een perfecte feestlocatie. Maak de tuintafel schoon, leg wat kleden op de vloer, verkleed de tuin met slingers en ballonnen en het feest kan van start! Geef ieder kindje een eigen bellenblaaspotje, verzorg een aantal bord- of kaartspelletjes en ze hebben de tijd van hun leven. Als ze dan ook nog eens een heerlijke stuk taart of iets anders lekker krijgen, is het feest helemaal compleet.

Kinderfeestje organiseren in de buitenlucht?

Wij zijn erg benieuwd welke buitenactiviteit het beste bij jouw kleintje past, dus laat het ons hieronder weten in de reacties. Heb jij zelf misschien nog een super goed idee? Plaats dan ook jouw idee in de reacties.

Alvast gefeliciteerd en heel veel plezier gewenst!

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
Een springkussen huren voor een jongensfeestje? Ontdek de mogelijkheden!
VOLGEND BERICHT
Van thuisblijfmoeder naar werkende moeder

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER