15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
vakantie met kinderen

5 leuke vakantiekampen voor kinderen

Op vakantiekamp gaan is een geweldige ervaring voor kinderen. Soms wel een beetje spannend, want een hele week zonder papa en mama, maar je kunt er bijna zeker van zijn dat je kleine tjokvol leuke verhalen thuiskomt! Nog op zoek naar inspiratie voor aankomende zomer? We zetten 5 leuke vakantiekampen voor kinderen voor je op een rij.

Leuk vakantiekamp voor kinderen 1: Ponykamp

Loopt er bij jullie een kleine paardengek rond? Dan weet je zeker dat een ponykamp een geweldig vakantiekamp voor hem of haar is! Lekker samen de pony’s borstelen, rijden, verhalen vertellen, spelletjes doen en natuurlijk samen slapen. Heerlijk! Zorg wel dat je een ponykamp met goede begeleiding uitzoekt, zodat je zeker weet dat je kleine optimaal kan genieten van het kamp.

Leuk vakantiekamp voor kinderen 2: Engels leren

Het belangrijkste van een vakantiekamp voor kinderen is natuurlijk dat de kinderen plezier hebben. Maar het is natuurlijk mooi meegenomen als ze op het vakantiekamp ook nog iets leren! Overweeg daarom eens om je kinderen naar een volledig Engels vakantiekamp te sturen. Er zijn namelijk steeds meer vakantiekampen in Nederland die volledig Engels zijn om zo je kinderen bekend te maken met de Engelse taal. Spelletjes, leuke kindershows, dansen; het wordt allemaal in het Engels gedaan!

Leuk vakantiekamp voor kinderen 3: Avontuurlijk zomerkamp

Is jouw kind gek op actie, avontuur, klimmen en klauteren? Kies dan voor een avontuurlijk zomerkamp voor kinderen waar allerlei fysieke activiteiten centraal staan! Ze kunnen daar naar hartenlust losgaan en hun overtollige energie kwijtraken.

Leuk vakantiekamp voor kinderen 4: Surfkamp

Heb je een kind dat heel graag wil leren surfen? Ook daar zijn specifieke supergave vakantiekampen voor kinderen voor. Hier kunnen kinderen naar hartenlust spelen in het water en stappen zetten met het leren surfen. Voor je het weet willen ze niet anders meer en kun je op zoek naar een surfplank zodat ze altijd wat golven kunnen gaan pakken ;).

Leuk vakantiekamp voor kinderen 5: Musical kamp

Voor kinderen die helemaal gek zijn van zingen, acteren en dansen zijn er musicalkampen. Samen beter leren zingen, dansjes instuderen en aan het einde van het kamp een echte voorstelling geven. Wat wil je nog meer?

Tot slot: denk je dat je kinderen dit jaar nog niet helemaal toe zijn aan een vakantiekamp? Geen probleem natuurlijk. Je kunt ook zelf allerlei leuke dingen gaan doen met je kinderen. Bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin of naar een echte kids escaperoom. Hartstikke leuk!

Delen:
VORIG BERICHT
Kinderen en contactlenzen; dit zijn de mogelijkheden
VOLGEND BERICHT
3 tips voor het organiseren van een Disney thema feest

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER