15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
relatiegeschenken voor kinderen

Dit zijn de 5 leukste relatiegeschenken voor kinderen in 2018

Er zijn diverse relatiegeschenken voor partners, personeel en dergelijke. Maar denk ook aan hun kinderen en stuur eens een relatiegeschenk op dat speciaal bedoeld is voor kinderen. Enkele voorbeelden van de leukste relatiegeschenken voor kinderen, vind je in het artikel!

1. Waterpistool

Een bedrukt waterpistool zal veelvuldig gebruikt worden door kinderen. Een kunststof waterpistool kan gemakkelijk bedrukt worden en zorgt voor veel plezier. Een leuk attribuut voor een watergevecht met de familie, vriendjes en vriendinnetjes en misschien wel de hele buurt. Om je watergevecht compleet te maken, kunnen er ook ballonnen aan toegevoegd worden. Ook ballonnen bedrukken kan een uitstekende marketingtool zijn, er zal dan een positieve associatie komen met het bedrijf door de gezelligheid van een watergevecht.

2. Vlieger

Een ander perfect relatiegeschenk voor kinderen is een vlieger. Dit is een geschenk waarmee zowel ouders als kinderen veel plezier kunnen beleven. Vliegers kunnen bedrukt worden en, indien veelgebruikt, zal een vlieger ook met vakanties en dagjes uit meegaan. Het is een relatiegeschenk dat door vele strandbezoekers op plekken in het binnenland en buitenland gezien zal worden. Een vlieger kan groots bedrukt worden en het logo van een bedrijf zal zo goed zichtbaar zijn en zeker de aandacht trekken. Uiteraard kun je ook een lekker geschenk voor kinderen toevoegen om de dag compleet te maken!

3. Promo cap

Een relatiegeschenk dat het gehele jaar door goed van pas komt, is een promo cap. Een pet die, zowel in kinderformaat als volwassenen uitvoering, besteld kan worden. Let wel op dat je het logo voor de verschillende afmetingen aanpast, anders krijg je een bedrukking die niet past bij het formaat van de cap. Een cap (pet) kan gedragen worden op het strand, tijdens een kleine regenbui en noem maar op. Het is een veelgebruikt item, wat het dus een goed marketingmiddel maakt, om door grote groepen mensen gezien te worden. De caps worden veelal met klittenbandsluiting geleverd, waardoor deze op maat verstelbaar zijn.

4. Tennis set strand

Een vakantie is haast niet compleet zonder een dagje strand. Er kan gedacht worden aan een tennis set voor het strand, waarmee de kinderen heerlijk kunnen spelen. Voor de ouders kun je een lekker drankje of spelletje meezenden, terwijl de kinderen zich vermaken met een strandsetje (schep, emmer, hark, zeef, vormpjes). Alle items van deze strand set kunnen per stuk bedrukt worden, maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om enkel de emmer een (grote) bedrukking te geven.

5. Fleece deken

Naast leuke, creatieve cadeaus kan ook een fleece deken worden geschonken. Voor kinderen is dit heerlijk omdat zij tijdens een lange autorit vaak even een dutje willen doen. Een fleece deken is lekker om onder weg te kruipen tijdens een leuke film, moe moment of een koude rilling in de winter. Op het fleecedeken kan een logo worden geborduurd voor een subtiele herinnering aan het bedrijf. Een fleece deken is een relatiegeschenk waar de kinderen het gehele jaar plezier van hebben en wederom een positieve associatie met zich mee zal brengen.

Relatiegeschenken kunnen naast een leuke verrassing ook zorgen voor een blijvende herinnering van een merk/bedrijf. Het is belangrijk voor de klantrelatie en eventuele toekomstige samenwerkingen, dus denk ook aan de kinderen om het persoonlijker te maken. Er zijn tal van opties, maar bedenk goed wat de omvang van het bedrijf is, het aantal mogelijke kinderen en schenk ze iets leuks!

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
Kinderfeest organiseren? Denk aan entertainment!
VOLGEND BERICHT
Op vakantie met je gezin? De 3 leukste dingen om te doen

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER