15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
leuke give aways voor kinderen

Lekkere geschenken geschikt voor kinderen

Als je kinderen hebt wil jij ze natuurlijk weleens verwennen met wat lekkers. Natuurlijk schotel jij je kind het liefst iets gezonds voor, maar af en toe iets lekkers als tussendoortje mag ook. Lees dan het artikel met diverse voorbeelden en tips!

Koekjesstamper

Er zijn diverse give aways die jij je kinderen kunt geven waarmee ze zelf iets lekkers kunnen maken. Als ze bijvoorbeeld een lekker tussendoortje willen, kunnen ze er zelf ook even hun best voor doen. Met een koekjesstamper kun je samen de lekkerste koekjes maken in de leukste vormen! Zo kan je zandkoekjes maken, speculaaskoeken en dergelijke. Met een koekjesstamper kun je ook een stempel achterlaten met een leuke boodschap bijvoorbeeld.

Buitenshuis eten

Een ander lekker geschenk, tevens ook een leuke activiteit, is buitenshuis eten. Zo kun je de kinderen voor een lekkere lunch meenemen of uiteten gaan bij een kindvriendelijk restaurant. Vaak hebben de kinderen aan een patatje met een snack erbij genoeg, maar bekijk van tevoren even het volledige aanbod. Uiteraard zijn pannenkoeken altijd in trek en is dit een lekker geschenk waar (bijna alle) kinderen heel blij van worden.

Picknick

Een ander leuk en lekker cadeau voor je kind is een picknick. Laat je kind een deel van de boodschappen uitkiezen om een lekkere picknick als geschenk te geven. Uiteraard is het extra leuk als er een vriendje of vriendinnetje mee mag! Bij een picknick hoort: lekkere limonade, smoothies, fruithapjes, stokbrood en smeersels en wat jullie nog meer lekker vinden.

Snoepgoed

Niet elk kind vindt sushi lekker maar gummibeertjes sushi zeker wel! Of heb je weleens gedaan aan een taart gemaakt van snoep?! Diverse snoepmerken zoals Look o Look hebben hele lekkere geschenken voor kinderen. Er is een groot aanbod aan snoep, maar het is altijd leuker als dit niet enkel in een zakje zit. Je kunt snoepgoed ook in diverse spelvormen kopen, zoals ongedierte snoepjes met spel uitleg. Dit zorgt voor een geschenk met zowel vermaak als lekkers.

Cornflake dispenser

Tot slot hebben we nog een laatste tip; de cornflake dispenser. Wanneer jouw kinderen met melk/yoghurt en cornflakes ontbijten kan dit een lekker en grappig geschenk zijn. Je kunt de dispensers per twee kopen en dus kun je er de twee lievelingssmaken van je kind mee vullen. Ze zullen hierdoor elke ochtend keuze hebben en het gevoel hebben dat ze in een hotel leven. Het is een origineel cadeau en de kinderen zullen het zeker waarderen!

Gezond kan ook lekker zijn en vergeet niet dat snoepen af en toe mag! Geef je kind iets lekkers cadeau waar hij/zij direct of op langere termijn plezier van heeft en geniet er zelf ook van.

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
Een kindvriendelijke auto leasen, hier moet je op letten
VOLGEND BERICHT
Kinderfeest organiseren? Denk aan entertainment!

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER