15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
kinderfeestje schminken

Kinderfeest organiseren? Denk aan entertainment!

Wanneer je een kinderfeestje geeft, is het wel zo leuk als er entertainment is. De kinderen moeten zich vooral lekker kunnen vermaken en veel plezier hebben. Hiervoor zou je een entertainmentbureau kunnen inschakelen. Wat je zoal aan entertainment kan regelen? Daar lees je meer over in het artikel!

1. Kinderschminken

Iets wat altijd geslaagd is, is schmink. Zowel de jongens als de meisjes vinden schminken leuk en veranderen graag in een mooie prinses of stoere piraat. Bij een thema feestje is dit extra leuk omdat ieder kind zich dan volledig in een rol kan verplaatsen en de hele middag lekker kan spelen.

2. Clown

Je zou ook een clown kunnen inhuren. Clowns zijn voor kinderen uitstekend entertainment en het is natuurlijk extra speciaal als de jarige uit het publiek wordt getrokken en eventjes mee mag doen met de show. De show is pas compleet als er ballonfiguren, een mislukte goochelshow en konijntjes uit de hoed komen. Met een clown weet je zeker dat het lachen, gieren, brullen wordt!

3. Kindershow

Indien je een wat groter budget hebt en van plan bent om een redelijk aantal kinderen uit te nodigen op het kinderfeestje, is een kindershow ideaal. Uiteraard moet je rekening houden met de ruimte die zo’n show in beslag neemt en met het kiezen/inrichten van de feestlocatie. Bedenk goed wat je kind leuk vindt. Er is namelijk heel wat keuze, zoals: een Aladdin goochelshow, ballonnenshow, poppenkast, muziekshow of een kleine theatervoorstelling.

4. Ballonfiguren artiest

Een ander leuk idee is om een ballonfiguren artiest in te huren! Hoe gaaf is het voor kinderen om hun lievelingsdier in een ballonfiguur te krijgen? Voor de ouders kan een ballonfiguren artiest een bosje bloemen maken; zo gaat iedereen met iets naar huis. Zorg dat er voldoende plek is voor de ballonartiest zodat hij/zij de te gekke ballonnen kan maken met een show element. Een ballonfiguren artiest huur je vaak voor een bepaald tijdsbestek, zo kan ieder kind zijn/haar wens voor een ballon vertellen en krijgen ze allemaal een cadeautje mee naar huis.

5. Goochelshow/workshop

Tot slot is er nog de goochelshow of goochelworkshop (dit valt ook ideaal te combineren). Entertainment waarbij zowel de kinderen als ouders zich over zullen verbazen. Een goochelshow is spannend, uitdagend en vooral magisch. Tijdens een goochelshow zullen diverse kinderen het toneel mogen betreden als assistent goochelaar. Uiteraard kan je ook kiezen voor een goochelworkshop, waarbij de kinderen na wat oefenen, een eigen show weggeven. Met een goochelshow is ieder kinderfeest een succes!

Laatste tip: kijk van tevoren goed wat je budget is en wat voor entertainment je daarmee kunt bekostigen. Kinderen vermaken zich onderling altijd wel, maar je kunt het natuurlijk zo spectaculair maken als je wilt!

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
Lekkere geschenken geschikt voor kinderen
VOLGEND BERICHT
Dit zijn de 5 leukste relatiegeschenken voor kinderen in 2018

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER