15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300

Op vakantie met je gezin? De 3 leukste dingen om te doen

Hoera! Het is tijd voor wat quality time met het gezin! Lekker op vakantie met z’n allen en genieten van elkaar én een heleboel leuke dingen om samen te doen. Maar wat zijn nou leuke uitjes voor het hele gezin? Bij goed weer en bij slecht weer. Met deze drie tips zorg je dat iedereen het naar z’n zin heeft.

1. Zwemmen!

Op vakantie is natuurlijk altijd al leuk en voor bijna alle kinderen geldt: is er een zwembad, dan is het helemaal goed. De leukste vakantieparken met subtropisch zwemparadijs zijn snel gevonden, ideaal voor als het een keer wat slechter weer is en stiekem ook een prima optie wanneer papa en mama even lekker achterover willen leunen. Al is er natuurlijk niets leukers dan met z’n allen van de lange glijbaan en lekker spetteren in het golfslagbad.

2. Speeltuinen

Op familievakanties mogen speeltuinen zeker niet ontbreken. Alle kinderen vinden het heerlijk om lekker te klimmen en te klauteren, hoog te schommelen en samen op de wipwap te spelen. Lekker actief bezig zijn en samen lol hebben, dat klinkt toch ideaal? Is het even wat minder weer, dan zijn er ook genoeg indoor speeltuinen te vinden. Papa en mama kunnen dan met een kop koffie de wacht houden en genieten van de lol die de kinderen in dit paradijs hebben.

3. Dieren

Uitjes waarbij dieren betrokken zijn, vallen ook altijd in de smaak bij kinderen. Tijdens een vakantie met het gezin is er toch niets leukers dan een dagje dierentuin? Samen kijken naar allerlei wilde, exotische dieren en op ontdekkingstocht door andere klimaten. Maar ook als de dierentuin afvalt, is er nog genoeg leuks met dieren te beleven. Ga bijvoorbeeld eens naar de kinderboerderij. Daar kunnen kinderen dichtbij de dieren komen en zich eindeloos vermaken. Maar een schaapskooi is ook leuk om eens te bezoeken. En wat dacht je van eendjes voeren in de vijver verderop? Als er dieren bij betrokken zijn, vinden de meeste kinderen het al snel goed.

Een actief uitje met de kids in 5 voorbeelden levert je misschien nog wat extra inspiratie op, voor als bovengenoemde tips het toch net niet helemaal zijn voor jou en je gezin. Hou maar in gedachten dat eigenlijk elke keuze goed is, als jullie maar samen iets doen en echt aandacht voor elkaar hebben. Zoek iets leuks uit en ga er lekker op uit samen. Veel plezier!

Delen:
VORIG BERICHT
Dit zijn de 5 leukste relatiegeschenken voor kinderen in 2018
VOLGEND BERICHT
3 veilige luchtkussens voor kinderen

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER