15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
Bezoek kindervoorstelling

Top 4 kindershows om met de kids naartoe te gaan

Kinderen zien lachen en plezier hebben is een van de mooiste dingen die er bestaat. Een leuke kindershow doet het dan ook altijd goed. Daarnaast is het als volwassene ook vaak leuk om mee te gaan. Wil je je kind, neefje of nichtje eens verrassen met een leuke show? Dit zijn de vier leukste shows om met kinderen heen te gaan. Ook ideaal voor een kinderfeestje!

Kindershow 1: Een goochelshow

Een show die het áltijd goed doet bij kinderen is een goochelaar of illusionist. Inmiddels doen zij wel wat meer dan een konijn uit een hoed toveren. De kids kijken hun ogen uit en vallen van de ene verbazing in de andere. Kies wel een artiest uit die het vooral voor kinderen doet, dan blijft het leuk. Huur je een goochelaar voor een kinderfeestje? Doe dan iedereen achteraf een goochelset cadeau. Dan kunnen ze thuis oefenen!

Kindershow 2: Concert van favoriete muziekgroep

Je maakt kinderen niet blijer dan ze te verrassen met een kaartje voor een concert van hun favoriete muziekgroep, bijvoorbeeld K3. Houd de websites of social media van de favoriete muziekgroepen in de gaten en je weet je zeker dat niets mist. Vooral artiesten die op kinderen gericht zijn geven shows door het hele land. Soms kunnen de kinderen ook een meet & greet doen, een toffe kans om hun favoriete artiesten te ontmoeten! Neem sowieso een leuk t-shirt of ander aandenken mee waarop gesigneerd kan worden, want je weet het nooit.

Kindershow 3: Show van favoriete tv-programma

Ook televisieprogramma’s voor kinderen reizen vaak door het hele land, om de kinderen een kans te geven de acteurs in het echt te ontmoeten. Denk aan Juf Roos, Buurman & Buurman, Sesamstraat en Het Zandkasteel. Er zit sowieso wel één van de favoriete programma’s van de kinderen bij. Ze geven dan een leuke show en achteraf kunnen de kids ze meestal ontmoeten. Een fantastische ervaring voor ieder kind, want wie wil nu niet zijn idolen in het echt ontmoeten?

Kindershow 4: Zelf een show boeken

Spreken geen van deze shows je aan of heb je geen tijd om naar een vaste voorstelling te gaan? Dan kun je ook zelf een kindershow boeken bij een entertainmentbureau. Dit kun je regelen met bijvoorbeeld school, de sportvereniging of een andere vereniging. Je kunt artiesten zelfs inhuren voor een kinderfeestje. Zo kies je zelf waar, wanneer en wat voor show je wilt voor de kinderen. 

Delen:
VORIG BERICHT
Horrorstory; met twee kinderen naar de kapper
VOLGEND BERICHT
Knutselen met hout: 4 leuke knutsel ideeën

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER