15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
met peuters naar de kapper

Horrorstory; met twee kinderen naar de kapper

Ondertussen zijn mijn lieve kinderen twee peuters, dit levert soms behoorlijk wat avonturen op. Afgelopen weekend heb ik dus geprobeerd om met mijn draken een bezoekje aan de kapper te brengen. Wat een hel was dat! In dit blog vertel ik je alles over het avontuur; naar de kapper met twee kleuters.

Vol goede moed!

Vol goede  moed stond ik zaterdagmorgen op. Ik had al de hele week in mijn hoofd dat mijn jongens deze zaterdag naar de kapper moesten voor een fresh haircut! Dit zat in mijn hoofd en moest en zou gebeuren. Naar de kapper gaan had ik namelijk al een beetje te lang uitgesteld en ze zagen er ondertussen uit als Ciske de Rat. Dat haar van mijn oudste piekt altijd zo lekker, dan kan je er zoveel gel of haarlak inspuiten als je wilt maar niks helpt. Dus het was 09:30 in de ochtend. De kids en ik waren ready to go!

Bij de kapper

Met de jongens ga ik altijd naar een Turkse kapper. Die kapper is maar twee minuten lopen en is heel leuk met kinderen! Heel vrolijk liep ik met ze naar binnen. “Deze twee jongens hebben een flinke knipbeurt nodig!”, zei ik. Nou dat was geen enkel probleem, we moesten wel even wachten. Ik had de oudste een autoboekje gegeven en die ging netjes op de stoel zitten. Devano ging bij me op schoot zitten en we gingen samen in een Donald Duck boekje bladeren. Dit ging welgeteld 10 minuten goed.

Vervolgens had ik Paw Patrol aangezet op mijn telefoon zodat ze een filmpje konden kijken tijdens het wachten. Ik geloof dat we hiermee de 7 minuten nog niet eens hadden gehaald. Vervolgens begon het drama. Niet met de oudste, die bleef vrij rustig. De jongste zette in zijn eentje heel de kapper op stelten, zat overal aan, wilde niet luisteren. Ik hield mezelf voor: hoe je het ook wendt of keert vandaag worden ze geknipt!!

Nou niet dus, na een halfuur heb ik het opgegeven en ben behoorlijk chagrijnig terug naar huis gegaan met  mijn jongens. Ik zat ontzettend te balen! Ken je dat? Dan wil je graag dat ze er netjes bijlopen en dat doe je voor de kids. Dan kan ik zo teleurgesteld zijn. . Jaylano zat zelf overigens ook te huilen dat z’n haartjes niet mooi gemaakt werden. Die houdt er wel van om er smooth bij te lopen.

Een nieuwe poging

Ja juist ik was dus stront chagrijnig. Vervolgens werd ik gebeld en ik vertelde waarom ik zo chagrijnig was. Die persoon kwam met de perfecte oplossing. Om en om met ze naar de kapper terwijl diegene om en om bij één van de jongens bleef. Harstikke lief natuurlijk! Eerst was ik te chagrijnig om ja te zeggen. Geloof me als ik een humeur heb, dat is niet best en absoluut niet gezellig en dat kan wel een hele dag lang duren.

Dus toch om en om met de jongens naar de kapper geweest. Nu zien ze er gelukkig weer netjes uit! Man man maar wat een ellende is het om in je eentje met twee kleine kids naar de kapper te gaan. De kapper vertelde me dat hij op afspraak ging werken zodat we nooit meer te lang in de wachtruimte hoeven te zitten. Het werd dan wel iets duurder. Maja ik betaal liever meer dan dat ik weer dezelfde ellende heb over een paar weken!

Nog meer moeders die wel eens hetzelfde hebben meegemaakt bij de kapper? Deel je verhaal met me zodat ik me op dit gebied niet meer zo eenzaam voel. Ha-ha. Het is eigenlijk niet echt om te lachen, tenminste dat was het niet op dat moment.

Vind je het leuk wat ik wekelijks deel op KidsFunZone? Volg me dan via Instagram en Facebook! Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van mijn laatste (ellendige) verhalen over het moederschap.

Delen:
Categorie:Horrorstory's
VORIG BERICHT
Tandenpoetsen bij je baby; zo doe je dat
VOLGEND BERICHT
Top 4 kindershows om met de kids naartoe te gaan

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER