15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
eerste verjaardagcadeau

De 4 leukste cadeaus voor de eerste verjaardag van je kind

De eerste verjaardag van je kindje komt eraan en dit is een moment die natuurlijk onvergetelijk moet worden! Op deze dag vier je dat jullie kindje al een jaar lang bij jullie is. Als gezin heb je verschillende mijlpalen meegemaakt en op deze dag besef je hoe hard je kleine groeit. In dit blog vertel ik je over de leukste verjaardagscadeaus voor een eerste verjaardag en welke cadeaus het bij mijn kinderen toen heel goed deden.

Vtech Baby Sport & Scoor Speelplein

Dit speeltje heeft Devano afgelopen jaar voor zijn eerste verjaardag gekregen. Op dat moment was hij er eigenlijk nog iets te klein voor maar nu beleven hij en zijn grote broer hier ontzettend veel plezier aan! Je krijgt er twee balletjes bij die ze in het net en doel kunnen gooien/schoppen. Het leuke van dit speelplein is dat er meegeteld wordt als de bal in het net of goal gaat en er komen leuke melodietjes uit. Kortom, een erg leuk speelplein waar kinderen enthousiast van worden.

Chicco Baby Looptrainer

Deze looptrainer is een ideaal als je kind begint met lopen! Het is eenvoudig om je kindje hier zijn/haar eerste stapjes mee te laten zetten. Mijn jongens hebben allebei met deze Chicco Baby Looptrainer rond gewandeld en ze vonden het geweldig! Door middel van de looptrainer konden ze net even een stapje meer zetten en werd het lopen wat eenvoudig dus ook leuker! Door de looptrainer had ik het idee dat mijn kinderen “zelfverzekerder” werden van hun eigen kunnen en daardoor ook kort daarna zelfstandig gingen lopen. Nu dat mijn kinderen 1.5 en 2.5 zijn vinden ze de looptrainer nog steeds leuk, maar dan om heel hard mee te rennen. Er zitten op deze babywalker ook nog verschillende activiteiten zoals: blokjes in het juiste vormpje doen en het speelgoed bevat lichtjes en verschillende leuke melodietjes.

Vtech Baby 5 in 1 Letter Locomotief

Toen mijn oudste zoon één werd, heb ik heb deze gegeven voor zijn verjaardag. Ik kan je vertellen; dat was een groot succes! Nu bijna twee jaar later is de locomotief nog steeds erg geliefd en wordt er dagelijks mee gespeeld. Hij raced er op rond en stopt speelgoed in de trein en vervoert het speelgoed dan naar de gewenste plek in huis. De jongste zit tegenwoordig ook al regelmatig op de locomotief. Je kunt de locomotief gebruiken als loopwagentje, loopfiets, tafeltje, activiteitenpanel en trekkarretje. Dit speelgoed is erg makkelijk in elkaar te zetten en tevens stevig. De locomotief bevat ook leuke liedjes en helpt kinderen om te leren tellen en kennis te laten maken met verschillende kleurtjes, dieren en het dagelijkse weer.

Vtecht Toet Toet Auto’s

De Toet Toet Auto’s van Vtech zijn in ons huis echt razend populair! Ik had deze autootjes gevraagd voor Devano zijn verjaardag en Jaylano had er ook al een hoop verzameld ondertussen. De autootjes maken geluid en elk autootje heeft een eigen naam en zingt een eigen liedje. Je hebt ze in verschillende soorten, onder andere: ambulance, helikopter, traktor, motor, heftruck, raceauto een taxi en nog meer! Bij de Vtech Toet Toet Auto’s zijn ook nog verschillende racebanen verkrijgbaar in verschillende groottes. De racebaan kun je ook helemaal naar eigen wens in elkaar zetten.

Waar werd jouw kind echt gelukkig van op zijn of haar eerste verjaardag?

Als je het leuk vindt wat wij wekelijks delen vergeet ons dan niet te volgen op Facebook en Instagram! Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends wat kinderen betreft.