15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
kraamcadeau bedrukte blikken

Uniek kraamcadeau? Geef een gepersonaliseerd blik cadeau

Hebben je vrienden of familie een nieuwe baby? Je kunt een standaard rompertje of knuffeltje cadeau geven, maar het is veel leuker om met een origineel kraamcadeau te komen, toch? Geef daarom een gepersonaliseerd blik cadeau! Je kunt gemakkelijk je eigen blikken bedrukken, met precies de opdruk die jij wilt. Inspiratie nodig? Lees dan snel verder!

Een blik voor beschuit met muisjes

Dé traktatie voor kraamvisite is toch wel beschuit met muisjes. Het komt vaak voor dat de kersverse ouders te weinig in huis hebben gehaald, dus dan breng jij het toch gewoon mee als je op kraambezoek gaat? Je doet een verpakking beschuit in het blik, haalt er een paar uit en doet wat muisjes in een plastic zakje. Het leukste is natuurlijk als het beschuitblik bedrukt is, bijvoorbeeld met een mooie foto.

Een luierblik in plaats van een luiertaart

Luiers zijn, vooral in de eerste paar weken na de bevalling, echt niet aan te slepen. Nu kun je een standaard luiertaart cadeau geven, maar een mooi gepersonaliseerd blik vol met luiers is toch veel leuker? Op het blik kun je dan iets moois laten drukken. Scan bijvoorbeeld het geboortekaartje in of een mooie foto die het koppel heeft verstuurd.

Een blik met krantenartikelen van de geboortedag

Vroeger was er altijd wel een tante die dit deed: allerlei krantenartikelen uitknippen en er een mooie collage van maken om te geven als kraamcadeau. Nu gebeurt dit niet meer zo vaak, maar het idee is toch hartstikke leuk? En dit kun je natuurlijk ook op een blik laten drukken. Scan hiervoor een aantal krantenartikelen in, het liefst natuurlijk met ‘goed’ nieuws, en laat deze op een (groot) blik afdrukken. Hartstikke leuk en origineel! Het blik kun je eventueel vullen met leuke cadeautjes, zoals een voorleesboekje, rompertjes en knuffels.

Spaarpotje

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met sparen, en dat kun je het makkelijkste doen door overgebleven kleingeld in een potje te doen. Met een leuk spaarpotje in het zicht wordt dit nóg eenvoudiger. Ook spaarpotjes kun je leuk laten bedrukken. Kun je geen spaarpotten vinden? Een verfblik met herbruikbaar deksel werkt ook goed!

Een gepersonaliseerd koekblik met allerlei lekkers

Je hoeft echt geen typisch kraamcadeau te geven als je op kraamvisite komt. Waarschijnlijk worden de ouders al doodgegooid met allerlei spullen voor de nieuwe baby. Daarom kun je ook gewoon een leuk gepersonaliseerd koekblik met allerlei lekkers geven. Denk aan luxe chocolade en lekkere koeken, of juist allerlei verzorgingsproducten voor een heerlijke thuisspa, dat kan de moeder zeker wel gebruiken!

Delen:
Categorie:Mama
VORIG BERICHT
De 5 leukste sinterklaasshows voor kinderen
VOLGEND BERICHT
Vader zoon uitje: 3 leuke vader en zoon activiteiten

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER