15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
leukste sinterklaasshows

De 5 leukste sinterklaasshows voor kinderen

Welk kind is nou niet gek op Sinterklaas? En wat is er nou leuker dan naar een echte sinterklaasshow te gaan? Als de Sint weer in het land is worden er diverse shows gegeven waarbij jouw kleine zich een middagje lekker kan vermaken. Dit zijn de 5 leukste sinterklaasshows.

1. Het Mega Sint Spektakel in Julianatoren

Jaarlijks wordt in een weekend voor Sinterklaas in kinderpretpark Julianatoren Het Mega Sint Spektakel gehouden. Dit is niet alleen een show, het hele park staat namelijk in het teken van Sinterklaas. Zo kan jouw kind een Sinterklaasdiploma halen, Amerigo aaien, bekende Pieten ontmoeten en er lopen overal Pieten rond in het park. Het leuke hiervan is dat de kinderen ook gewoon in de attracties kunnen. Een leuke dag uit, ook voor jou!

2. De Grote Sinterklaasshow in Duiven

De Grote Sinterklaasshow is elk jaar weer een groot spektakel waar veel kinderen op af komen. Er is een DJ Piet, een show vol grappen en grollen en je kleine kan na afloop zelfs naar de meet & greet met Sint en zijn Pieten gaan. Op één dag zijn er diverse shows, dus je kunt zelf bepalen wanneer je gaat. De show wordt gehouden in De Ogtent in Duiven, een klein cultuurcentrum, waardoor het niet te grootschalig is.

3. De Grote Sint Show op diverse locaties

De Grote Sint Show is een reizende sinterklaasshow, die waarschijnlijk ook bij jou in de buurt komt. Zo hoef je niet ver te reizen met je kinderen en zijn ze bij aankomst nog lekker fit. De Grote Sint Show is een groot feest met veel interactie, er is natuurlijk een spannend verhaal (spoiler: het komt altijd goed) en lekker veel sinterklaashits. En uiteraard kan je kind Sint en zijn Pieten in levende lijve ontmoeten.

4. Zapp Sinterklaasfeest in Jaarbeurs Utrecht

Een écht groot feest is het Zapp Sinterklaasfeest, dat in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden. Het leuke aan dit feest is dat er ook bekende artiesten komen optreden, zoals K3 en Kinderen Voor Kinderen. En natuurlijk is de presentatrice van het Sinterklaasjournaal, Dieuwertje Blok, er ook bij. Het is wel belangrijk om te weten dat er opnames worden gemaakt en deze ook worden uitgezonden, dus als je dat niet wilt kun je dit Sinterklaasfeest beter overslaan.

5. Zelf een show inhuren

Komen de bovenstaande shows je niet goed uit? Als je een grote groep kinderen bij elkaar hebt is het ook hartstikke leuk om zelf een sinterklaasshow in te huren. Je kunt bijvoorbeeld alleen een Sint en Piet inhuren, maar ook uitgebreide sinterklaasshows. Zo kun je zelf bepalen waar en wanneer dit plaatsvindt. Zelf een Sinterklaasfeest organiseren is hartstikke leuk!

Delen:
VORIG BERICHT
Vaderdagcadeautje maken met je kind; 6 inspiratietips!
VOLGEND BERICHT
Uniek kraamcadeau? Geef een gepersonaliseerd blik cadeau

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER