15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
Tips familieuitjes

Familie uitje organiseren? 2 inspirerende uitjes

Een uitje voor de hele familie organiseren betekent een uitje organiseren dat voor iedereen leuk moet zijn. Voor jong én oud. En dat kan maar zo betekenen dat je flink creatief na moet denken. Maar het is natuurlijk ook gewoon ontzettend leuk om een uitje te verzinnen dat door iedereen gewaardeerd wordt. Want hoe kun je nu beter mooie herinneringen maken dan met een geweldig familie uitje waarover nog lang nagepraat wordt? Of het nu gaat om een uitje voor de hele familie, van oma tot kinderen en kleinkinderen, of vader en zoonactiviteiten, er zijn genoeg leuke ideeën voor het uitje dat jij in gedachten hebt.

Familie uitje #1 – Lekker naar buiten

Een dagje buiten is voor de jongsten van de familie altijd een goed idee. Zij kunnen lekker razen en rauzen terwijl de volwassenen eens lekker met elkaar bijpraten. Doe in de zomer bijvoorbeeld een dagje aan het water.. Ga ook eens op zoek naar een leuke bootverhuur. Je hoeft niet ver van huis en kunt de wereld toch van een heel andere kant bekijken. Een dagje naar het bos of naar de zee zijn ook goede ideeën voor een familie uitje. Voor kinderen zijn dit soort uitjes al snel geslaagd. Geef ze af en toe iets lekkers te eten en laat ze lekker hun gang gaan in de natuur. Dan heb je er bijna geen kind aan.

Familie uitje #2 – Binnen blijven

Misschien zoek je dagjes uit voor het hele gezin voor een periode waarin je niet verwacht dat het lekker weer is om naar buiten te gaan. In dat geval zijn er natuurlijk nog genoeg leuke opties voor binnenactiviteiten. Ga bijvoorbeeld met kinderen erbij naar een zwembad, maar het is de vraag of de rest van de familie dat ook leuk vindt. Een alternatief is de bekende indoor speeltuin. Voor de allerkleinsten is hier vaak een apart gebiedje om te spelen en de andere kinderen vermaken zich eindeloos. Extra leuk is het dat ook veel volwassen er stiekem heel erg van genieten om weer even kind te zijn. Een flink bord patat als afsluiter en de dag van iedereen kan niet meer stuk.

Wat voor familie uitje je ook zoekt, zorg dat het iets is dat voor iedereen leuk is.

Delen:
VORIG BERICHT
Sinterklaas avond vier je met deze 4 lekkernijen
VOLGEND BERICHT
PCV-vloeren: ideaal als je kids hebt

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER