15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
vaderdag

Vaderdagcadeautje maken met je kind; 6 inspiratietips!

Nog een maandje en dan staat Vaderdag alweer voor de deur (zondag 16 juni) Natuurlijk willen we die leuke en lieve papas eens flink verwennen! Daarom hebben wij van KidsFunZone een aantal leuke knutselwerkjes en ideeën op een rijtje gezet. Een vaderdagcadeautje maken was nog nooit zo makkelijk! 😉. 

1. Een leuke vaderdagbeker

Koop een beker (of mok) en een aantal watervaste stiften.  Meer heb je hiervoor niet nodig! Laat je kindje de mok versieren en vul deze met een lekkernij die papa graag eet en klaar is kees! Dit is een leuk, makkelijk en persoonlijk cadeau die je heel eenvoudig maakt . Natuurlijk kun je  op internet ook hele leuke mokken bestellen voor Vaderdag. Al zijn deze natuurlijk veel minder leuk en persoonlijk dan de zelfgemaakte mokken.

2. Een leuke canvas doek

Koop een canvasdoek zo groot als je  wilt. Plak hier de leukste foto’s van papa met de kids op en laat de kinderen hun voetjes in de verf dopen. Vervolgens bedrukt je het canvas met de beschilderde voetjes. Zet er een leuke persoonlijke tekst bij zoals: ‘’Papa, wij willen in jouw voetsporten treden!’’ Zo heb je een leuk en persoonlijk cadeau van de kids voor de liefste papa van de  wereld!

3. Een toiletrol

Dit is een heel simpel maar grappig cadeau om te geven! Je hebt nodig: een toiletrol, stuk stevig papier en wat touw. Laat jullie kind het papier beschilderen of er een leuke tekening op maken. Maak twee gaatjes in het stevige papier en doe vervolgens het touw er doorheen. Bevestig de toiletrol aan het touw en voilà, die is klaar! De volgende tekst is wel heel leuk om toe te voegen: ‘’Voor een scheet van een vader, van jouw kleine drol.’’

4. Ontbijt, lunch of diner!

De liefde van een man gaat door de maag, toch? Maak samen met de kinderen zijn  lievelingseten klaar. Doe er een leuk zelfgemaakt cadeautje of  lief briefje bij en je bent klaar! Het is bijvoorbeeld leuk om samen koekjes te bakken en dan in de letters “papa”  

5. Een glazen pot om “memories” te bouwen

Neem een glazen pot, deze mag best aan de ruime kant zijn. Koop LEGO blokjes en schrijf hierop leuke activiteiten om samen met papa te doen zoals: vissen, bioscoop of gewoon iets wat jullie als gezin graag doen!

6. Een kei voor een kei van een vader

Ga met de kinderen het bos in en laat ze een grote kei zoeken! Hoe groter de kei, hoe beter. Hebben de kinderen een grote kei of steen gevonden? Dan is het leuk om de kei te beschilderen en er met watervaste stift een leuke tekst op te schrijven zoals: ‘’Pa, je bent een kei!’’ Een leuk en persoonlijk cadeautje voor alleen echte keien van vaders!

Weet jij al wat jullie gaan knutselen met Vaderdag of heb je zelf nog een leuk idee? Laat dan een reactie achter onder dit artikel. Vind je het leuk wat wij wekelijks delen op KidsFunZone? Vergeet ons dan niet te volgen op Facebook en Instagram! Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Delen:
Categorie:Knutselen
VORIG BERICHT
Help! Mijn kind heeft moeite met leren: 5 tips
VOLGEND BERICHT
De 5 leukste sinterklaasshows voor kinderen

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER