15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
Op vakantie in Nederland

Een leuk bungalowpark in Nederland als de quarantaine voorbij is; die heb ik gevonden!

Dat we het nu allemaal thuis wel een beetje gehad hebben, kan ik heel goed snappen. Dit begint voor mij nu ook wel een beetje te komen. We vermaken ons nog steeds prima hoor maar nu er regenachtige dagen aan zitten te komen, wordt dit toch wel een stuk lastiger. Geen binnenspeeltuinen en geen dingen die we eventueel zouden kunnen doen buitenshuis! Ik ben alvast een beetje gaan fantaseren over een weekje weg in eigen land!

Een weekje op vakantie in Nederland

Ik durf als alleenstaande moeder nog niet op een vliegtuig te stappen met mijn twee kleuters. Stel je voor dat ik ze kwijtraak in het buitenland. Dan zijn de rapen natuurlijk gaar en heb ik een trauma voor de rest van mijn leven! Daarom ben ik op zoek gegaan naar een leuk vakantiepark in Nederland en volgens mij heb ik die gevonden!

Een super tof bungalowpark in Nederland

Ik ben dus op onderzoek uitgegaan en kwam op een super leuk bungalowpark uit. Namelijk: de Leistert recreatiepark. Dit bungalowpark in Nederland heeft superleuke bungalows en deze zien er aan de buitenkant alleen al super mooi uit! Dit spreekt me al gelijk aan. Daarnaast ligt dit recreatiepark ook nog eens in een prachtige omgeving met heel veel natuur. Mijn jongens ravotten maar al te graag buiten en dat kan hier uitstekend! Daarnaast is dit park heel erg geschikt voor gezinnen met kinderen van 4 tot 12 jaar. Perfect dus voor mij en mijn aapjes! Tegen de tijd dat de quarantaine voorbij is en we weer mogen genieten van onze welverdiende vakanties denk ik dat we ons hier prima zullen vermaken.

Leuke faciliteiten op het park

Of het nu regent of het zonnetje schijnt; in dit park heb je altijd gegarandeerd plezier! Er is namelijk genoeg te doen zoals:

  • Sport en spel;
  • Een bowlingbaan;
  • Het Klushuis ( hier kan lekker geknutseld worden);
  • Indoor speeljungle;
  • Diverse shows en activiteiten van een recreatieteam;
  • Een subtropisch zwembad.

Zoals je kunt zien zijn er een hoop activiteiten te doen met het hele gezin. Daarnaast zijn er ook nog drie verschillende restaurants waar je een lekker hapje of drankje kan nuttigen. Buiten is er nog een bijzondere waterspeeltuin en er is een lekker buitenbad. Of het nu 30 graden is of slechts 15, op dit park zullen we dus gegarandeerd een leuke tijd beleven!

Subtropisch zwemparadijs
Indoor speeltuin
Waterspeeltuin
Grote buitenspeeltuin

Glamping op recreatiepark de Leistert

Op recreatiepark de Leistert kun je ook kamperen maar dan in luxe! Glamping wordt steeds populairder en daar heeft dit park heel goed op ingespeeld! Het gevoel van kamperen maar toch met de nodige luxe om je heen. Hoe fijn is dat? Zelf ben ik vorig jaar in de zomer van 2019 ook gaan kamperen maar dan niet in luxe. Dat was ook super leuk maar “glamperen” lijkt me ook wel supertof om te proberen! Bij de meest luxe staanplaats zit zelfs een infrarood sauna! Da’s pas genieten 😉.

Ik ga eens even snel de mogelijkheden bekijken. Nu nog even wachten tot we weer groen licht krijgen om op vakantie te gaan op eigen bodem en dan lekker een weekje genieten met mijn jongens. Willen jullie nog een lekker weekje weg dit jaar of heb je nog leuke suggesties? Laat het me dan weten in de reacties! Vind je het leuk wat ik wekelijks deel op KidsFunZone? Vergeet me dan niet te volgen op Facebook en Instagram! Ciao 😊

Delen:
VORIG BERICHT
4 leuke vaderdag cadeaus voor je op een rij!
VOLGEND BERICHT
Zorgverzekering regelen voor de kids doe je in 3 stappen!

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER