15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
verjaardagscadeaus jongens

Verjaardagscadeaus voor de jongens iets te vroeg in huis!

Als je mijn blogs regelmatig leest, ben je  vast wel eens het blog  over de voorbereiden van de verjaardagen van mijn kinderen tegenkomen. Ook nu ben ik hier natuurlijk veel te vroeg mee begonnen. In dit blog vertel ik je wat ik mijn jongens cadeau zou doen en waarom hier helemaal niks meer van terecht is gekomen!

In september cadeaus halen

Oké, ik was echt te vroeg met het halen van de verjaardagscadeautjes van mijn jongens. In september had ik deze namelijk al besteld. Note to myself: bestel nooit meer de verjaardagscadeaus in september. Voor Jaylano had ik een super stoere mat zwarte kinderfiets besteld en voor Devano een matzwarte loopfiets. Ik vond de fietsjes zelf onwijs leuk en kon ook niet wachten tot de cadeaus binnen waren! Als ik de voorbereidingen van hun verjaardagen aan het treffen ben, lijkt het Net alsof ik terug ga in de tijd.

Mijn eigen verjaardag vond ik vroeger namelijk ontzettend spannend! Ik sliep de nacht ervoor slecht en was altijd mega benieuwd naar wat voor cadeautjes ik zou krijgen, of er slingers werden opgehangen en of er een lekkere taart zou zijn!

Waarom ik het niet kon laten om alvast de verjaardagscadeaus te geven

Nou, het begon dus om de ruzie die ze hadden om de motor. Ze wilden allebei op de motor racen waardoor er, zoals gewoonlijk, een fikse ruzie ontstond! De nacht ervoor had ik nou niet bepaald geweldig geslapen omdat ik me nogal druk had gemaakt om Devano (hij was toen nog niet zo lang uit het ziekenhuis). De fietsen waren nog ingepakt en stonden op mijn slaapkamer. Een hoop gegil en herrie om die motor en mijn hoofd begon te bonken.

Geloof me.. Als je al niet goed geslapen hebt en ze maken ruzie als twee hyena’s, dan heb je echt geen zin om politieagentje te gaan spelen. Dus daar kwam de eerste doos tevoorschijn. De loopfiets van Devano. Nou kijk eens jongens het is klaar met ruzie maken. Jullie hebben nu allebei iets om op rond te crossen. De jongens waren blij en er was niks meer aan het handje.

Maar… natuurlijk vond ik het dan wel weer zielig  dat alleen Devano een cadeau had gekregen en Jaylano niet. Dus daar kwam de tweede doos tevoorschijn, whoppa. Een kinderfietsje is vast kinderspel om in elkaar te zetten, toch? Nou, niet dus… Wist ik veel dat je hier gereedschap voor nodig had. Ik ben en blijf natuurlijk een vrouw.  Een teleurgesteld koppie natuurlijk. Maar mama zou de fiets wel even in elkaar zetten maar helaas  lukte het niet. Hij moest huilen maar hij snapte wel dat het nu even niet lukte. Jaylano wordt immers al een grote knul die veel begrijpt. Hup de fiets weer de doos in en Jaylano ging op de motor rondcrossen.

Handige handyman

Een paar dagen later knaagde het nog steeds aan me. Devano had al wel zijn cadeau gehad en Jaylano nog niet. Werd het ook nog eens superlekker weer! Oftewel, perfect weer om te fietsen. Gelukkig kende ik wel een handige harry die met liefde het kinderfietsje voor Jaylano in elkaar wilde zetten. Met gereedschap en al kwam hij aan toen mijn kinderen lagen te slapen.

Jaylano werd wakker en daar stond zijn fietsje! Toen hij wakker was, zag hij de fiets en moest hij er natuurlijk gelijk op! Nou hup jongens, jullie kleren aan en fietsen maar!

Niet meer weg te slaan van hun fietsjes

Ik heb geen spijt dat ik de cadeaus al heb gegeven. Naja, eigenlijk wel maar als ik dan die gelukkige toetjes zie, maakt het eigenlijk niets meer uit! We gaan nu regelmatig lekker met de fietsjes op pad en ze vinden het heerlijk! Ook gaat Jaylano elke dag trots op z’n fiets naar de opvang en elke dag moet iedereen zijn fiets weer even zien. Zo leuk dat mijn jongens zo dankbaar zijn met alles wat ze krijgen.

De nieuwe verjaardagscadeaus

Ja en nu moet ik natuurlijk weer gaan bedenken wat ik ze dan wel cadeau ga doen met hun verjaardag en hoeveel ik hier weer voor uitgeef. Voor Jaylano ben ik er wel over uit. Voor Devano zit ik nog te denken wat ik precies ga halen. Uiteraard heb ik  de cadeaus van Jaylano gelijk in huis gehaald. Lekker slim! Haha, deze keer ga ik ze wel in de verpakking laten tot zijn verjaardag!

Als jullie nog een leuk idee hebben om te geven aan Devano voor zijn verjaardag, dan hoor ik het graag! Je kunt een reactie achterlaten onder dit artikel of mailen naar: info@kidsfunzone.nl. Vind je het leuk wat ik wekelijks deel op KidsFunZone? Volg me dan gelijk even op Facebook en Instagram! Zo ben je altijd als eerst op de hoogte van mijn nieuwste blogs als echte jongensmoeder!

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
Beginnen met de zindelijkheidstraining bij mijn kinderen
VOLGEND BERICHT
Kattenkwaad die ik vroeger uithaalde waar ik nu de rillingen van krijg

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER