15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
voetbal wedstrijd

De 4 leukste voetbalwedstrijden om met je zoon naar toe te gaan

Wanneer je een dagje met je zoon weg wilt en vraagt waar híj naartoe zou willen, is de kans groot dat hij graag een voetbalwedstrijd wil bezoeken. Jongens en voetbal blijft een goede match, ook al is het de laatste jaren ook echt populair geworden onder de meiden. Wat zijn de leukste voetbalwedstrijden om met je zoon naartoe te gaan?

1. Een stadion wedstrijd

Een afgeladen stadion. Duizenden schreeuwende fans om je heen. Lekker eten en drinken. De sfeer die in een stadion heerst tijdens een voetbalwedstrijd, is niet van vader op zoon te beschrijven. Des te leuker om het met elkaar eens mee te maken. Maak er een gezellige dag van en neem de tijd. Zorg voor een goede voetbaloutfit en eventueel nog een leuke accessoires, en koop naast deze voetbalspullen lekker eten en drinken en geniet met elkaar van een (inter)nationale voetbalwedstrijd. Bij verschillende sportcomplexen is het mogelijk om na de wedstrijd met de spelers op de foto te gaan, handtekeningen te verzamelen of soms zelfs de kleedkamers te bekijken. Kortom, je zoon zal dit uitje nooit vergeten.

2. Een dorpswedstrijd

Bijna elk dorp of elke stad heeft een eigen voetbalvereniging of voetbalteam. Samen met dorpsgenoten naast het veld vol passie de wedstrijd volgen, is een manier om de onderlinge band tussen vader en zoon te versterken. Vaak gaat het enthousiasme voor een lievelingssport van vader over op zoon. Iets wat het groepsgevoel extra kan versterken, is dat het om dorpsgenoten gaat.

3. Maak samen een voetbalreis

Ben je nu een echte voetbalfanaat en heb je wat meer te spenderen qua tijd en geld? Of zie je dit als een leuk verjaardagscadeau voor jouw jongen? Dan kun je er ook voor kiezen om samen met je zoon een voetbalreis te maken. Dit kun je zelf zo lang en ver maken als je wilt. Je kunt bijvoorbeeld afreizen naar Barcelona, in een weekend dat er een interessante wedstrijd is. Barcelona is een stad waar veel mogelijkheden zijn. Overdag kun je naar het strand en wanneer de wedstrijd is, kun je met het openbaar vervoer afreizen naar Camp Nou, het thuisstadion van FC Barcelona.

4. EK of WK wedstrijd

Afhankelijk van het land waar het EK of WK gehouden wordt, is het natuurlijk een hele gave ervaring om tijdens een belangrijke wedstrijd met je zoon in het publiek te zitten. Wanneer dit niet mogelijk is vanwege de enorme reis en kosten die eraan verbonden zitten, kun je ook naar een Nederlandse stad afreizen en met een enorme hoeveelheid fans naar de wedstrijd te kijken op enorme schermen. Met landgenoten samen juichen voor je eigen land, is een herinnering om nooit te vergeten.

Delen:
Categorie:Spelen
VORIG BERICHT
Aspecten die invloed hebben op de gezondheid van kinderen
VOLGEND BERICHT
Kinderfeestje organiseren? 3 activiteiten die leuk zijn om te doen

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER